Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lanyok! Nektek bejon ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Peti089 kérdése:

Lanyok! Nektek bejon ez a kulso? Vagy mi az idealotok?

Figyelt kérdés

190 centi vagyok. Sportos. Barna rovid haj es barna szem.

Kb 95 kg.

Velemeny? Kort is kerek.

2016. jún. 27. 02:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mint no kikerem magamnak, hogy igenis vannak kivetelek, sot! Higgyetek el, kevesebben vannak azok a lanyok, akik csak a penzre hajtanak, mint akik nem. Ezt pedig, hogy minden lanynak csak a penz kell nyilvan olyan csunyabb narcisztikus fiuk kezdtek el terjeszteni, akik keptelenek voltak feldolgozni, hogy egy csajnak sem kellenek, igy inkabb ezzel kezdtek el nyugtatgatni magukat. Es ahogy megfigyeltem eletem soran erre az egeszre azok a fiuk a kaposabbak akik szinten nem kellenek a lanyoknak (es nem amiatt, mert csorok..).

SZOVAL KEDVES FIUK! A LANYOK NAGYRESZENEL MEG MINDIG AZ ERVENYESUL, AKI TETSZIK NEKIK ES NEM AZ, AKINEK SOK PENZE VAN

Magyaran te lehetsz milloardos is, ha nem jossz be, hat nem jossz be

De ahogy irtal fent, tenyleg van az a szuk reteg aki osszejon valakivel a penze miatt, DE ok altalaban a ribireteget bovitik, es itt kiterhetnek arra, hogy minden fiunak a ribik kellenek meg ilyenek, de en nem altalanositok, ti se tegyetek.

Neked meg kerdezo: a leirtak alapjan bejonnel de azert fontos az arc is.

16/L

2016. jún. 27. 20:03
 12/13 A kérdező kommentje:

En nem arra akartam kiterni hogy csak a penz szamit mindenkinek. De sajna tapasztalat hogy soknak igen. Persze van kivetel es akkor te kozejuk tartozol. Ezt ertekelem hogy van olyan no akinek nem a penz az elsodleges.

Nos hat arc..hogy is mondjam..atlagosnak mondanam magam. Szem szaj. Atlalaba borotvalkozott arccal maszkalok. Persze azert a borosta is szerepet jatszik de csak egy mertekig.

2016. jún. 27. 22:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja es nem azert altalanositottam mert talan szerencsetlen vagyok a csajozasba...nem tartom magam egy macsonak de azert kinezek valahogy. Mar az emlitett magassag is dob rajta...
2016. jún. 27. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!