Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan erhetnem el, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erhetnem el, hogy szexeljunk? (21/L)

Figyelt kérdés

Randizom egy fiuval mar egy honapja, mondjuk csak 4szer taliztunk, de folyamatosan beszelunk. Ugy vettem eszre, hogy nem kedveli a kozonseges lanyokat es engem is tiszteletben tart, csak a kezemet fogta meg ezido alatt. Eddig en sem szerettem volna, hogy tobb legyen. Nem tudtam akarom e igazan. De mikor utoljara talalkoztunk iszonyatosan megkivantam nagyon szeretnem hogy jol megdu*jon, nagyon ki vagyok mar ehezve ra, de persze ezt neki nem mondom

Jo csaj vagyok, nyilvan o is vonzodik hozzam szexualisan de nem fog ramnyomulni.

Hogy adjam tudtara szepen, hogy mostmar nagyon jol tenne, ha elkapna? :D

Koszonom a valaszokat!

(A gyenge celzasokbol nem ert)

2016. jún. 27. 00:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen eddig 3an is kihasználtak, az első 2 évig a második 3 évig használt ki a 3. Párom pedig 1 évig. Durva volt :/ 😄😄😄 ez most nem jott ossze es az idezet biztos nem tolem van :)
2016. jún. 27. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:

És az előző párjaidra is ilyen ri.banc módon próbáltál rámászni?

Te leszel a lány, aki csak dugni kell, mert az ösztönei a parányi eszét felülmúlják, és lesz a lány, aki majd párkapcsolatra fog kelleni.

2016. jún. 27. 17:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem érti itt néhány nagymenő, hogy eddig csak hosszu kapcsolataim voltak es a parjaim nagyon szerettek, meg en is oket. Ez a csak dugni kellesz szoveg most nagyon nem illik ide. Tudatlan😄😄 Nem is a kerdesre valaszolnak, Istenem
2016. jún. 27. 18:33
 14/17 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a lakásodra és mondogasd neki hogy csak ketten vagytok, kezd el csókolni és simogasd a combját :D tudni fogja ettől minden fiú beindul :) én is örülnék neki
2016. jún. 27. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:

A tudatlanság fejleszthető, viszont ha valaki ilyen pi.csaként akar viselkedni, abból már normális nő úgysem lesz. :)

Te egy közönséges lány vagy, aki közönségesen akar viselkedni. A srác ezt nem szereti.

Szóval fogj valami vagány bunkót, akire minél hamarabb rávetheted magadat a könnyű véreddel együtt, azzal össze fogtok illeni :)

2016. jún. 27. 22:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Csak nem áll le 😄 Kérlek mesélj még!
2016. jún. 28. 10:20
 17/17 anonim válasza:

Szenvedélyesebben nézel rá, megfogod a combját, gyakran megcsókolod. Hogyha nálad/nála vagytok, elkezded puszolgatni a nyakát, rámosolyogsz, megcsókolod.. etc

Remélem segítettem. Jó indulatból mondom, hogy a tiszteletét irántad, elfogja veszíteni.És a becsületed a béka feneke alatt (se) lesz. (Vagy már ott van?)

2016. júl. 1. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!