Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj ha az első csókom 16 évesen lánnyal volt és nem fiúval?
Figyelt kérdés
Anyukám szerint szégyenlenem kéne. 18L2016. jún. 17. 11:56
11/15 anonim válasza:
Ha neked nem baj akkor nincs baj..:D
De szerintem sokkal szebb dolog ha első csók ellenkező neművel és azzal történik akit szeretsz..tapasztalat:)
Bár igen..függ ,hogy most leszbi vagy vagy mi van.
12/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, szerintem bi vagyok, de vonzódok a lányokhoz.
2016. jún. 17. 18:01
13/15 Firedoom válasza:
Akkor nincs vele baj. Ilyenek az erzeseid, ez van. Senkinek semmi koze hozza te meg elj ugy ahogy szeretnel, megbanas nelkul.
14/15 anonim válasza:
Vitéz Gáspár - Erre én is kíváncsi lennék. Mert nem természetes egy gyerektől ez. Mindegy, akinek kevés a pontszáma, azzal állok szóba. Az emberek g*cik, lepontoznak mindenkit, el kell fogadni. Csak a rosszindulat ezerrel, szánalmas b*zik.
15/15 anonim válasza:
10# te is kb 10 lehetsz. Utálom az ilyen hozzád hasonló kis b**ikat, kamaszokat, akik unatkoznak és f** okat írogatnak felnőtt oldalakra. Anyukád tud róla? Majomgyerek.
Igen kérdező, nem véletlen, hogy anyud megkérdőjelezte a hozzád ítélt véleményét. Te lány vagy (ahogy említed) és ez valóban szánalmas dolog.) Lány ne legyen lánnyal csókolózzon. Elég sok filmet nézhettél. A lepontozást sem értem. Látszik, hogy nyári szünet van, sok kisgyerek kiszabadult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!