Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem tudom hova tenni. Ezek alapján nem lehetek neki közömbös vagy ez csak szimpla kedvesség lehet?
Ráirtam a lányra aki mindig néz a suliban és szemezünk.
Kedves,mindig nagyon gyorsan válaszol,visszakérdezget,sok smileyt használ.
Viszont a témának a 80-85%-át én hozom fel. Ha én nem hoznék fel témát,nem biztos hogy hosszú beszélgetés lenne.
Vagy az amit az előző válaszoló írt, vagy pedig sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de csak szimplán kedves.
Beszélget meg mosolyog, mert nem akar bunkónak tűnni.
Ha tippelnem kellene akkor ő nagyon ritkán indít beszélgetést/új témát, a kérdések rövidek, a te válaszaid 5-10 sorosak az övéi pedig maximum 2.
Ez nem a te hibád. Szimplán nem kedvel annyira. Voltam ilyen helyzetben, pontosan ez történt. Szóval ne táplálj nagy reményeket.
Vannak hosszú válaszai,kb pont annyi mint nekem.
Arra hogy nem nagyon hoz fel témát azt arra fogta hogy ő eleinte nem túl beszédes és lassan nyílik meg.
De még személyesen nem beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!