Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Túl kedves vagyok? A Kedvesség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kedves vagyok? A Kedvesség bűn az én koromban? 18/F

Figyelt kérdés
Egyre inkább azt veszem észre, hogy mindig felbukkan egy csaj, aki az elején nagyon kedves velem és jól kijövünk, utána mindig ő hív el találkozni és keresi a társaságomat, egészen addig amíg élőben párszor nem találkozunk. Általában minél több kedvességet és figyelmességet engedek ki magamból, utána egyre kevésbé érdeklem őt, végül hiába írok neki, egy idő után nem válaszol. A kedvesség fázisába általában az is beletartozik, hogy célzásokat tesznek rá, hogy lefeküdnének velem, de én ezt általában nem viszonzom, mert kapcsolatot szeretnék, nem csak szexpajti akarok lenni, aki 1 a sok közül. Ezekszerint csak r!bancokat fogok ki? Én vagyok a hülye, hogy nem csak lefeküdni akarok, hanem egy kis szeretetre vágynék helyette?

2015. máj. 24. 02:56
 1/8 anonim ***** válasza:

lehet, hogy túl érzelmes vagy kissé tartóztasd magad vissza, mert megijednek tőled vagy túl soknak találják a dolgot

Majd lehetsz érzelmes később ha már együtt vagy a nővel egy ideje mert ismerkedésnek ezt senki nem szereti

A szex hozzátartozik az élethez meg a párkapcsolatokhoz és a világ egyik legjobb dolga ami, pont a szeretetről maximális megnyilvánulásáról szól

Mellette lehet szeretetet is kapni más módokon is nem leszel szexpajti (általában a nők félnek ettől)

2015. máj. 24. 04:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, a kedvesség, a figyelmesség, a romantika minden lánynál hátrány. Legyél kicsit bunkóbb, és hajts a szexre, akkor többre mész!
2015. máj. 24. 10:35
 3/8 A kérdező kommentje:

Ez erős volt, második, de valahogy én is így látom. :D

Csak nem igazán tudom magamat megváltoztatni, talán még 1-2 nagyobb csalódás és akkor elég bunkó leszek... :)

2015. máj. 24. 14:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként sajnos már ott tartunk, hogy ma próbáltam hívni, de szerintem valami tiltólistára tette a számomat, mert hangposta veszi fel...
2015. máj. 24. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:

nem kell bunkónak lenned de ne engedd el az érzelmeidet annyira mert nem szeretik a lányok

Te sem szeretnéd ha valaki egyből rádugrana és elfolyna a karjaid között az első öt percben

Legyél kedves és higgadt a lányokkal majd később ha már jobban ismeritek egymást akkor lehetsz érzelmesebb

2015. máj. 24. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Jaj istenem, hát ezért nincs egy kedves pasi se a vilagon....mert aki van azt el rontják...eszedbe se jusson megváltozni! Majd jon a lany aki pontosan ilyen fiút keres! mondjuk nem tudom pontosan mit értesz kedvesseg alatt...lehet, hogy ugy adod elohogy, hogy alszentnek tunsz vagy idomitottnak, de ne a kedvessegen valtoztas!

Fiatal/l

2015. máj. 25. 07:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Furák ezek a mai lányok! meg hülyék is, hogy felajánlják magukat, így elvesztik egy komoly kapcsolatnak a lehetőségét. A kedveskedés helyett - persze nem tudom, e miből áll - talán inkább komolyabb, téged érdeklő témákról kezdjél el beszélgetni velük, akkor hamarabb kiderül, ki illene hozzád. Persze attól még lehetsz kedves, de komolyabb témákról beszélgessetek. Mi a másik érdeklődési köre, szokott-e olvasni, mit olvasott legutóbb, ajánljon neked is könyveket, szokott-e komolyzenét hallgatni, mit csinál még a szabad idejében, kirándulás, hova szeretne eljutni Mo-on belül stb.
2015. máj. 25. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem soha nem árt ha egy srác kedves, én bírom a kedves srácokat :)
2015. dec. 2. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!