Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sadqwr fjejge84 kérdése:
Barátnőm 1hónap után haza jön Görögországból és szeretnék neki valamivel keveskedni semmi ötletem sincs valaki valamk ötlet?
Figyelt kérdés
Lány:17éves
Én:17éves
2015. jún. 25. 20:16
2/11 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen sexelni akarok vele persze lesz az is de valami meglepetést szeretnék neki ! :) Egy kapcsolatban nem minden a sex! :)
2015. jún. 25. 20:18
3/11 anonim válasza:
akkor kedveskedj valami ajándékkal, üveg bor, vagy tsoki
4/11 anonim válasza:
,,Egy kapcsolatban nem minden a sex! :)" dehogynem. az mindennek az alapja
6/11 anonim válasza:
agor.io <-- itt vannak jó ajándékötletek
8/11 A kérdező kommentje:
12éves fiu az igen ! Te aztán tudsz valamit! :D Csoki , bor ez mind egyszerű nem különleges ! :( Sajnos nem tölti be az oldalt ! :(
2015. jún. 25. 20:28
9/11 pocakkk válasza:
Vidd el pizzázni vagy kajálni :) engem lepett meg azzal hogy hónapfordulón mikor mentem át hozzá rendelt a kedvenc kajámból és ott várt gyerytafényes vacsival :) jo helyről rendelsz 5ezerből meg van azis. ^^
10/11 anonim válasza:
agar.io -t akart irni a gyoker es ez egy szar jatek csak troll....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!