Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csók tényleg olyan meseszerű, mint a könyvekben?
Nekem a haverom/akkoriplátóiszerelmemmel volt, életem első berúgásának alkalmával, amit kábé ő rendezett meg, és utána annyira bunkó volt velem, hogy inkább hagytam a francba ezt a "legyünk szerelmesek ebbe az emberbe"-dolgot, és fél évig bőgtem a párnámba meg soványról felhíztam átlagosra, ami igazából az egészségem szempontjából tök jó volt, csak aztán még jobban ki voltam akadva emiatt is. Lélegzetelállítónak lélegzetállító volt a szája rohadt erős viszkiszaga, és az, hogy amikor egy pillanatra kinyotottam a szememet, úgy nézett ki, mint egy kutya, amikor kinyalja a tálkáját kajálás után. Mesének viszont ez egy elég béna mese volt, én nem akartam volna, hogy az anyukám ezt olvassa az ágyam mellett kiskoromban. Jó buli volt tizenöt évesnek lenni.
Szóval, lehet tök jó az első csók, de akár a második, harmadik, negyedik is, csak a helyes ember kell hozzá, meg ha rám hallgatsz, részegen akkor se engeded lesmárolni magadat, amikor az akkor nagyjából egy éve tartó életedszerelme kéri, mert annak nem lesz jó vége. Olyan emberrel smárolj, aki normális és egyenes, és akkor tök mindegy lesz, hogy koccannak-e a fogaitok vagy hogy lilahagymaszagú-e a szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!