Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, lesz ebből valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, lesz ebből valami?

Figyelt kérdés

Facebook-on megismerkedtem egy sráccal. Naponta órák hosszat beszélünk,mindig van valami téma. Ám egy nap elhívott egy találkára. Találkoztunk is,viszont nem nagyon tudtunk egymással beszélni,meg volt mind a kettőnk illetődve..Azt hittem,hogy többet nem fog keresni,de nem így történt,rögtön írt nekem,ahogy hazaért. Valamivel később újra elhívott és ugyanez volt a szitu. Eléggé visszahúzódó élőben ős i,meg én is,de úgy érzem,hogy valamit mégis elkezdett irántam érezni,és én is így vélekedek róla.

Na de egy szó,mint száz! Mi lehet annak az oka,hogy élőben nem tudunk egymással kommunikálni,facebookon meg állandóan csevegünk. Valamint,hogyan lehetne ezen változtatni? 18L

2016. máj. 23. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
vigyétek a telefonotokat a randira, üljetek le egymás mellé és chateljetek addig telón, amíg nem lesztek feloldódva.
2016. máj. 23. 13:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én előző barátomnál is ez volt a helyzet, annyi különbséggel, hogy én egy idő után felszabadultabb voltam, sokat beszéltem.

Szerintem próbálj meg te egy kicsit beszédesebb lenni.Hozd fel te a témákat és akkor talán ő is úgy érzi majd, hogy elengedheti magát.:)

Ennek az lehet az oka, hogy mint te leírtad visszahúzódóbbak vagytok mindketten, ez nyilván jobban megnyilvánul személyes szituációban.

Hajrá! :)

2016. máj. 23. 13:19
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:) megpróbálok többet beszélni
2016. máj. 23. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!