Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fiu vagyok.16/L.Elkezdtem beszelni egy fiuval kamu facebookrol.Aztan taliztunk es nagyon jo volt.Azota is beszelunk mindennap de mar ugyanazokat a korokat futjuk le mindennap pl.Mizu.Kezdek kifogyni a temabol es jo lenne vele megint talizni.Csak ra gondolok.Hogy szerezzem meg? :-\2016. máj. 20. 17:14
1/6 anonim válasza:
Elég összezavarodottan írsz. Tisztázzuk le, most fiú vagy vagy lány? Előbb leírod, hogy fiú, aztán, hogy L...
Egy, ha egy kapcsolat működik, akkor az gördülékenyen fog menni, mind a ketten keresitek a másik társaságát, nem erőltetitek. Kettő, nem megszerezni kell, hanem egy mindkét oldalról egyenlő kapcsolatot kialakítani. Egy másik ember nem egy trófea és nem is a Simsben vagyunk, hogy ne akarhasson tőled semmit :)
2/6 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok.Es o is fiu.O is meleg.
2016. máj. 20. 17:30
4/6 anonim válasza:
Mmmm. .) Úgy érzed vevő lenne rá?
Hú, nagyon szurkolok nektek. Olyan cukik a meleg srácok.
5/6 anonim válasza:
Szerintem kerdezz ra, hogy mit szolna egy ujabb talihoz :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Amugy attol felek ha felhozom a talit nem lesz kedve vagy ilyesmi aztan ciki leszEs es meg annyit se fogunk beszelni mint most.Es abba bele őrülnék.Es annyira jol nezz ki meg olyan jo teste van meg a szemelyisege is bejon..es ahhw minden.Nem kell más csak ő.Ebbe belfogok bolondulni ebbe a tétlensegbe hogy nem tortenik semmi...
2016. máj. 20. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!