Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretem találkozok vele, bármi áron, nem? Miért kell ezt megszólni, hogy milyen módon?!
Barátnőm 30kmre lakik tőlem. Teljesen más irány, tömegközlekedés megoldhatatlan áttszállás nélkül. Ezért kerestünk egy helyet, ahol tudunk találkozni... Neki van oda busz, nekem nincs. 18km... Illetve van, de nem jön hazafelé.. És az is reggel 5:20kor megy illetve délután 15:20kor... Mivel haza nemjön, egy falut vissza kellene gyalogolni, hogy hazajussak...
Viszont busz minden órában majdnem megy annak a falunak az irányába, ám előtte egy faluval más irányba megy... Namost akkor kitaláltam, hogy elbuszozok addig, utána 5kmt legyalogolok... Jól birom a strapát, 5 km meg nekem semmi mert suliidőben napi 5-6 minimum, mert későbbi busszal szokok hazajárni, ezért sokszor eljárok városba...
A másik, hogy fogom magam, bicó, és akkor 18 km... Inkább ezt választottam, szeretem a túrát, szeretek tekerni... Működik is mindin, szeretjük egymást..
De ez most vagy szúrja valakinek a szemét vagy nemtudom.... De jópáran megszóltak már, hogy milyen hülye vagyok egy csajért 36kmt tekerni hetente... Ugye oda-vissza... Most miért? Ha szeretem, és ő is szeret? Nekem megéri... Ahogy azt is megszólták, hogy gyalogolnák inkább... Most miért? Én életem, és nekem megéri ez... Nem játszok vele, és nem akarok netes kapcsolatot... Még ha nehéz is ezt felfogni egyeseknek...
Nem is foglalkozok :) Csak kíváncsi vagyok, hogy miért ilyenek az emberek...
Amúgy F/16 L/15
Na látod ezért utálom én az embereket... Kivétel nélkül, mindet. Azt is, akit szeretek, valamilyen mértékben utálok. Aljas férgek vagyunk, akik a saját koporsónkat faragjuk.
Egyébként szerintem is szép dolog, amit csinálsz :)
Szép dolog az, hogy ekkora utat teszel meg hogy láthasd, és az is becsületre méltó hogy feltaláltad magad és áthidalod ezt a távolságot, nem pedig otthonról írogattok egymásnak hogy "jajj de hiányzol, mikor találkozunk végre".
Ebben nincs semmi szégyellni való, sok kitartást nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!