Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti megnézitek milyen egy lány keze?
Őszintén szerintem nem ér annyit amennyit foglalkoznak vele a lányok. Persze láttam már nagyon szépen kifestett körmöket, de ettől nem lett a szememben semmivel sem több a lány, vagy nem tetszett jobban.
Még annyi hogy a kevesebb néha több. Körömfestés szempontjából pedig általában így van véleményem szerint. Ha valaki túlzásba viszi (műköröm, 90 fajta különböző szín, mindenféle kis kő berakások, stb.) az kifejezette ntaszító is tud lenni.
Ha jó színt használ és normál méretű a körme és a sajátja az tetszik de magát a kezet is megszoktam nézni!
18/f
Nekem tetszik ha ki van festve a lányok körme, a műkörmöt nem szeretem.
18f
festett köröm > nem festett
Illetve elég visszataszito szamomra ha a csaj tövig vagja/ragja a kormeit az nem noies oljetek meg de en igy latom..xd
6-os, honnan szedted ezt? :,D
Tudom hogy nem ideillő "válasz" de ezt nem tudom hova tenni :,D
Embere válogatja.
Nekem jobban tetszik, ha nem festi, nincs műköröm, csak simán jól ápolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!