Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mindig megnézitek a lány fenekét, ha kielőz/előttetek megy?
hányszor van olyan érzésetek, hogy szívesen rácsapnátok?
ezt milyen körülmények között teszitek meg? ( ha nem a barátnőtök a lány)
kort is légyszi :)
Az 1-esnek ez a fenékre csapás nem nagyon jött át.. Nem azért csapkodjuk a lányok fenekét mert bántani akarjuk őket.
Egyébként akkor nézem meg ha jó alakja van, de akkor minden körülmények között.
És igen, vannak fiúk akik akkor sem ha bomba a csaj. Ők a melegek.
Hát ha épp előttem megy, (esetleg lépcsőn ^^ :D) akkor megnézem, meg úgy amúgy is :)
Rácsapni nem terveztem és nem is gondoltam rá, még amikor volt barátnőm, az övét se csapkodtam csak megfogtam :)
Hát, azért persze, hogy megnézem, de a rácsapás már durva.
Viszont egyszer egy lépcsőházban láttam egy lányt, nagyon jó popója volt, de az a nagyon jó.
Gondoltam szombat van, van egy csomó időm, elkezdtem követni, és bent a városban a nagy tömegben megfogtam ^^
En mindig megnezek ha jo, de ha elottem ment vegig mindig kivancsi vagyok az arcara:D
De nem csapok ra😀
15F
Én mindig megnézem. Még ha szembe is jön, mikor elmegy melletem, vissza szoktam nézni. :)
Lehet gáz, de én nagyon szeretem a női feneket. :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!