Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mindig megnézitek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mindig megnézitek a lány fenekét, ha kielőz/előttetek megy?

Figyelt kérdés

hányszor van olyan érzésetek, hogy szívesen rácsapnátok?

ezt milyen körülmények között teszitek meg? ( ha nem a barátnőtök a lány)

kort is légyszi :)

2015. dec. 1. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én kifejezetten szeretem ha egy lánynak jó feneke van, de az utcán nem csapkodnék csak úgy :D

meg amúgy sem, inkább érzékien belemarkolnék

19/F

2015. dec. 2. 01:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Rá nem csapnék. De nagy koncentrációt igényel, hogy ne nézzek oda. Általában csak néhány pillanatra szoktam. Bámulni nem szeretek senkit, mert kellemetlenül érzem magam. Persze elnézném egész nap is :D

Ha még ő nem is, de más is lát :/

Viszont van, hogy elég kellemetlen a szituáció. pl. buszon ülve egy jó csak feneke éppen előtted van (van olyan ülés[1-2 buszon], ami befele néz, oldalasan ülsz a menetirányhoz képest, remélem érthető)

Egyben jó is...csak érted... :D

Ha előttem megy, még akaratlanul is ránézek. De szerintem csakhogy nem mindenki. Gondolom te is megnézel 1 fiút, ha tetszik. Még ha csak 1 pillanatra is :)

19f

2015. dec. 2. 22:54
 13/17 Csiß ***** válasza:
47%
Én majdnem minden esetben megnézem a popsit,de rá nem csapok..az olyan pronyó szokás :)
2015. dec. 4. 16:39
 14/17 anonim válasza:
Nem mindig,csak ha rám jön. :D De akkor inkább megfognám. :D 31
2015. dec. 18. 03:04
 15/17 anonim válasza:
100%

"Abban az esetben ütök, ha megtámadnak, vagy harcolni kell, de akkor pont nem seggre fogok."

Thanks! You made my day! :'DD

2016. máj. 7. 18:35
 16/17 anonim válasza:
Én néha megnézem de úgy teszek mint ha földet nézném
2022. dec. 9. 04:43
 17/17 anonim válasza:
Én mindig megnézem a lányok fenekét, kedvenc hobbim 😍😍
2023. dec. 8. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!