Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire taszító egy 18 éves fiú fogszabályozóval?
Nem sokára lesz fogszabályozó felragasztva a felső fogsoromra,és hát egy kicsit félek tőle,hogy,hogyan fogok vele kinézni.
Van is most egy lány aki tudom,hogy kedvel engem,de attól félek,hogy kiábrándul belőlem majd,ha meglát fogszabbal ennyi évesen.
Szerintetek van a dolgoknak valóság alapja vagy csak túlzottan ráparázok?
Amúgy ilyen idős korban milyen színűt érdemes majd rakatni vagy melyik áll valamennyire férfiasan?
Előre köszi a válaszokért! :)
Szerintem nincs vele gond. Ha az a lány tényleg kedvel, akkor fogszabályzóval is fog. :)
18/l
Ettől ne félj. Ha tetszel neki, így is fogsz. Én nagyon sok olyan fiút ismerek, akiknek van fogszabályzójuk, és ettől még tetszenek:D Rengeteg embernek van egyébként, ezen tényleg ne aggódj. Szerintem még cuki is.:)
17/L
Az osztalyom felenek most lett fogszabalyzoja. Fiuknak lanyoknak egyarant. Igy 11.ben es szerintem senki se piszkalja oket ezmiatt.
De van egy ismerosom. O most 40-45korul van es neki kost lett fogszabija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!