Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az taszító, ha egy 18 éves fiú önvédelmi eszközökkel járkál? Pl. : Vipera, gázpisztoly
Igen, menekülök az ilyenektől mielőtt rajtam próbálják ki.
16/L
Nálam gázspray és zsebkés van, de ha olyan lenne a helyzet a zsebkésemet nem használnám, mivel azt nem ebből a célból hordom magammal.
Nem tudom most így hirtelen eldönteni, hogy taszító-e, de mindenképp fura. :)
Utolsó!
Akkor amit írtál a 2 éteres hegyi trollt, arra írom ,hogy egy ilyentől a 19 évnél fiatalabb srácok alig 1%-a tudná megvédeni magát és a csaját. Mert a 19 évnél fiatalabb srácok vékonyak, nem izmosak átlagban.
A vipera igen,mivel tilos viselni.
A gázpisztoly és a spray viszont sajna manapság kell,egy lánynak is!
23/L
1. Nálam szokott lenni gázpisztoly és gázspray (mindkettő egyszerre). DE MÉG SOHA SENKI NEM VETTE ÉSZRE, AKINEK NEM MONDTAM EL. Ha lánnyal ismerkedtem, akkor is csak 1-2 hónappal azután mondtam el neki a fegyvert, hogy hivatalosan együtt voltunk és összejöttünk, hogy ez ne ijessze el.
Amúgy kb 4-5 nagyon jó barátom és a szűk családom tudja, hogy fegyvert hordok magamnál.
2. Miért hordom? Mert 16 évesen egy cigánygyerek bicskával akart kirabolni, mikor hazafelé mentem a kocsmából. Csak az mentett meg, hogy a nagypapám még adott nekem egy gázspray-t korábban, ami mindig a zsebemben volt. Pofán fújtam a ro-.hadékot, aztán a földre rúgtam egyszer és elfutottam. Szóval egy ilyen cucc mentett meg.
Aki meg fo-.sik az ilyenektől az
A, még nem érte soha semmi támadás vagy sosem félt attól hogy kirabolják/megverik
B, azt hiszi hogyha "együttműködik" a rablóval akkor minden rendben lesz.
Ezekkel semmi bajom, csak ne erőszakolják rám amit ők hisznek és ne is ítéljenek el amiért én hordok magamnál önvédelmi dolgokat.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!