Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító vagyok?
'Kétnaponta fürdök'
????!?!!!
Szerinted hogy lesz így valakinek undora a másikhoz, a az alap higiénia sincs meg? Egyik nőnek sincs undora egy igénytelen férfihoz. Szerintem figyelj oda jobban magadra.
Két naponta fürdeni gáz ha valaki egész nap ül, egyszer suliban utána meg otthon?
Ha kondizok utána mindenképp fürdök de amúgy nálam is két napos a ciklus.
Elég gusztustalan. Télen még talán nincs olyan nagy gond ha 2 naponta fürdesz de amikor meleg van legszívesebben naponta 2x 3x is fürdenék mert izzadok és rámtapad minden féle szar. Hetente hajmosás? Az meg még ennél is durvább...
Volt egy osztálytársam általánosban aki sosem vagy csak nagyon ritkán fürdött, mindenki utálta és kerülte messziről mert büdös volt és látszott rajta az igénytelenség és a higénia hiánya. Na most ennek tudatában tedd fel magadnak a kérdést megint: Szerinted taszító ha valaki igénytelen? (igen)
Gyanítom, te már írtál erre az oldalra.
Igen, ha büdös vagy, az taszító. Te lehet, hogy nem érzed a saját testszagod, de azért két nap alatt jó kis bükéd lehet.
FÜRÖDJ VAZE!
Nem olyan tragédia, ha néha 2 naponta fürdesz, de mindenki szívesebben búj hozzá egy mindig tiszta fiúhoz.
A heti hajmosás kevés szerintem, hiába nem korpás, zsíros, mosd meg kétszer minimum (kétszer elég szerintem, ha nem hajlamos zsírosodni).
Nem vagy az.
Egy álompasi inkább.
Szerintem húzz el te is Kanadába ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!