Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító vagyok?

Figyelt kérdés
Kétnaponta fürdök csak hajat hetente mások csak szerintetek ezért nem volt egy párkapcsolatom sem? Szerintem az arcom nem néz ki rosszul és kedves vagyok csak túl csendes ez baj? Egyszer egyik lágy mondta hogy jó volt velem beszélgetni de elköltözött kanadába :(

2016. márc. 14. 23:41
 1/9 Stark2000 ***** válasza:
82%
Két naponta fürdesz? Én edzések miatt kénytelen vagyok naponta zuhanyozni, hajat mosni ráérek 2 naponta. Szerintem ez teljesen rendben van.. Az ízlés emberfüggő. Én is csúnyának gondoltam magamat, meg, hogy magányosan halok meg, aztán lassan fél éve van barátnőm. Valakinek biztosan te vagy az igazi, ne agyalj azon, hogy senkinek nem kellesz majd később, vagy akár most. Amúgy meg nem minden a külső.. :)
2016. márc. 14. 23:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

'Kétnaponta fürdök'

????!?!!!

Szerinted hogy lesz így valakinek undora a másikhoz, a az alap higiénia sincs meg? Egyik nőnek sincs undora egy igénytelen férfihoz. Szerintem figyelj oda jobban magadra.

2016. márc. 14. 23:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Két naponta fürdeni gáz ha valaki egész nap ül, egyszer suliban utána meg otthon?

Ha kondizok utána mindenképp fürdök de amúgy nálam is két napos a ciklus.

2016. márc. 15. 00:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elég gusztustalan. Télen még talán nincs olyan nagy gond ha 2 naponta fürdesz de amikor meleg van legszívesebben naponta 2x 3x is fürdenék mert izzadok és rámtapad minden féle szar. Hetente hajmosás? Az meg még ennél is durvább...

Volt egy osztálytársam általánosban aki sosem vagy csak nagyon ritkán fürdött, mindenki utálta és kerülte messziről mert büdös volt és látszott rajta az igénytelenség és a higénia hiánya. Na most ennek tudatában tedd fel magadnak a kérdést megint: Szerinted taszító ha valaki igénytelen? (igen)

2016. márc. 15. 00:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom, te már írtál erre az oldalra.

Igen, ha büdös vagy, az taszító. Te lehet, hogy nem érzed a saját testszagod, de azért két nap alatt jó kis bükéd lehet.

FÜRÖDJ VAZE!

2016. márc. 15. 03:02
 6/9 anonim válasza:
Fürödj le more az fontos nagyon
2016. márc. 15. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem olyan tragédia, ha néha 2 naponta fürdesz, de mindenki szívesebben búj hozzá egy mindig tiszta fiúhoz.

A heti hajmosás kevés szerintem, hiába nem korpás, zsíros, mosd meg kétszer minimum (kétszer elég szerintem, ha nem hajlamos zsírosodni).

2016. márc. 15. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Most nemazért. Fürdeni MINDEN NAP illik. Gondolj bele. Belefekszel az ágyadba koszosan...majd tisztán.. pfejj. Egy lánynál főleg. A hajadat meg úgy mosd hogy pont ne legyen soha zsíros. Ha nem zsírosodik gyorsan elég hetente egyszer.
2016. ápr. 3. 00:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy az.

Egy álompasi inkább.

Szerintem húzz el te is Kanadába ;)

2016. ápr. 7. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!