Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Melyik fiut lenne a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiut lenne a legjobb valasztas?

Figyelt kérdés

Kicsit furcsa a helyzetem.

Van 3 fiu akinek tetszem.

Az exem aki meg mindig akar tolem valamit. Vele nem volt tul jo a kapcsolatunk mert o volt az elso pasim es meg uj volt minden. Meg egy lany miatt szakitottunk mert feltunoen sokat voltak egyutt es en azzal a lannyal meg rosszba is voltam.

A masik fiu az exem egyik haverja. Nagyon aranyos, cuki, vicces es be is jon. O egyaltalan nem nyomul. Asszem 4x talalkoztunk kettesben. (nem tudom h azok randik voltak e?) De egy ideje mar nem is beszelunk..:/ es ez elkeserit. Valoszinu h az exem mondhatott valamit rolam. Lehet h azt h menjen ki a kepbol h o hadd legyen velem. Hozza kell tennem az exem eleg sokszor keresztbe tett nekem..

Amugy ha ezzel a fiuval meglatjuk egymast a folyoson a suliban mindkettonknek fulig er a szaja.. Szerintem en erzek iranta valamit. Es latszik h o is irantam.

A harmadik is a sulinkba jar. 2xtaliztam vele es jol ereztem magam. A masodik randin meg akart csokolni amit en nem engedtem. De amugy jol kezete o is szoval nem eroltette meg semmi meg bocsanatot is kert eloben is es cseten is.

Nem erzek iranta semmi:/ ez baj?

A masik ket fiuval az a baj h ok haverok..

Mi a velemenyetek?

Amugy az exem tul nyomulos. Mindig talizni akar es nekem ez kicsit sok. Meg mar parszor volt azert osszeveszesunk h o akart megint tolem valamit en pedig nem. Es nem erti meg.

Es ha mar tudom h kit "valasztok" akkor ha a masik ketto mondjuk talalkozni akar velem akkor hogy kozoljem h nem akarok?

Talan a masodik fiu az aki erdekel csak ha o nem keres akkor csesztem...:/

2016. máj. 7. 20:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

valaki linkeljen már hasonlóan értelmes kérdeseket, mert unatkozok :DDDD

na vajon mit akarhat?

2016. máj. 20. 17:32
 32/35 A kérdező kommentje:

Nagyon vicces vagy.

De legyszi normalisan valaszolj

2016. máj. 20. 17:46
 33/35 anonim ***** válasza:

Most komolyan kérdező te hány éves vagy ? 13-14 ?

Mert ez az élet legösszetettebb dolga, és úgy látszik, hogy még csak nem is akarod elkezdeni megérteni ezt az egészet. Teljesen rossz szögből közelíted meg a dolgot. Értelmetlen dolgokat írsz.

Kell neked pasi ? NEM, nem kell neked, mivel nem tudod kezelni a helyzetet, nem is tudod mit akarsz tőle, nincs képed, másokat utánozol, rossz érveid vannak, egész egyszerűen nem éretlen vagy, hanem alkalmatlan egy kapcsolatra. Még egyszer mondom kapcsolatra, minden másra jó vagy amit egyes mai húgyagyú tinédzserek csinálnak. És ezt kellene megértened végre.

2016. máj. 20. 19:53
 34/35 anonim ***** válasza:
csak az a baj 33-as, hogy o is ebbe a kategoriaba tartozik. osszejott a harmadikkal, akivel alig ismerik egymast es mar 2. randin beprobalkozott nala. aztan meg itt sir, hogy nem szereti meg isteniti. hihetetlen
2016. máj. 21. 03:13
 35/35 A kérdező kommentje:

Mar 3 honapja egyutt vagyunk es egyszeruen imadom ot!

Az elejen nagyon bizonytalan voltam de csak azert mert az exem annyira szemet volt velem es o volt az elo fium es azt gondoltam hogy olyan egy kapcsoalt (borzaszto). Igazabol most hogy latom milyen is a szerelem az elozot lofingnak se tartom. Egy igazi paraszt akit nem reg tudtam remelhetoleg veglegesrn elkuldeni a francba.;)

Hihetetlen mekkora kulombseg van koztuk.

Annyira orulok hogy osszejottem vele. Nem veletlen volt:)

2016. aug. 2. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!