Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Melyik fiut lenne a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiut lenne a legjobb valasztas?

Figyelt kérdés

Kicsit furcsa a helyzetem.

Van 3 fiu akinek tetszem.

Az exem aki meg mindig akar tolem valamit. Vele nem volt tul jo a kapcsolatunk mert o volt az elso pasim es meg uj volt minden. Meg egy lany miatt szakitottunk mert feltunoen sokat voltak egyutt es en azzal a lannyal meg rosszba is voltam.

A masik fiu az exem egyik haverja. Nagyon aranyos, cuki, vicces es be is jon. O egyaltalan nem nyomul. Asszem 4x talalkoztunk kettesben. (nem tudom h azok randik voltak e?) De egy ideje mar nem is beszelunk..:/ es ez elkeserit. Valoszinu h az exem mondhatott valamit rolam. Lehet h azt h menjen ki a kepbol h o hadd legyen velem. Hozza kell tennem az exem eleg sokszor keresztbe tett nekem..

Amugy ha ezzel a fiuval meglatjuk egymast a folyoson a suliban mindkettonknek fulig er a szaja.. Szerintem en erzek iranta valamit. Es latszik h o is irantam.

A harmadik is a sulinkba jar. 2xtaliztam vele es jol ereztem magam. A masodik randin meg akart csokolni amit en nem engedtem. De amugy jol kezete o is szoval nem eroltette meg semmi meg bocsanatot is kert eloben is es cseten is.

Nem erzek iranta semmi:/ ez baj?

A masik ket fiuval az a baj h ok haverok..

Mi a velemenyetek?

Amugy az exem tul nyomulos. Mindig talizni akar es nekem ez kicsit sok. Meg mar parszor volt azert osszeveszesunk h o akart megint tolem valamit en pedig nem. Es nem erti meg.

Es ha mar tudom h kit "valasztok" akkor ha a masik ketto mondjuk talalkozni akar velem akkor hogy kozoljem h nem akarok?

Talan a masodik fiu az aki erdekel csak ha o nem keres akkor csesztem...:/

2016. máj. 7. 20:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

#20: Hallgatni kellett volna ránk, ha már feltetted a kérdést...

Úgy kell neked.

2016. máj. 19. 22:46
 22/35 anonim ***** válasza:
Újabb szeg az emberiség koporsójába...
2016. máj. 19. 22:53
 23/35 anonim ***** válasza:
miert megis, hogy kepzelted el?
2016. máj. 20. 10:38
 24/35 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik az éretlenséged kedves kérdező... 2 hetes a kérdés, és te már azt mondod hogy "összejöttél" és már meg is állapítottad, hogy nem olyan jó. Na ezt hogy csináltad ? Ezért mondjuk mindig, hogy aki gyerek még az ne akarjon kis felnőttet játszani mert csak SAJÁT MAGÁVAL CSESZIK KI.
2016. máj. 20. 12:30
 25/35 anonim ***** válasza:
és az ilyen kis ribizlik miatt r*****ozzák le a normális nőket/lányokat.
2016. máj. 20. 14:42
 26/35 A kérdező kommentje:

Lehet h eretlen vagyok de NEM ribi.

Meg uj ez a dolog es hozza kell szoknom ha meg nem erzem jol magam akkor szakithatok vegul is ez az en eletem.

2016. máj. 20. 15:53
 27/35 anonim ***** válasza:
Lehetsz éretlen, de ne legyél ostoba ;)
2016. máj. 20. 15:56
 28/35 A kérdező kommentje:

Most azert vagyok ostoba mert adtam egy eselyt magamnak h boldog legyek?

Az en koromban levo fiatalok ugyan ezt csinaljak. Osszejonnek valakivel egy ideig megvannak aztan szakitanak.

Miert akkora hiba az h ismerkedek kulombozo helyzetekkel?

Mindenki sajat magat nezi.

Amugy azt erzem h a baratomnak az volt a lenyeg h legyen egy baratnoje mert nem kulonosebben mutatja ki h odaig van ertem.

2016. máj. 20. 16:19
 29/35 anonim ***** válasza:

" Most azert vagyok ostoba mert adtam egy eselyt magamnak h boldog legyek? 

Az en koromban levo fiatalok ugyan ezt csinaljak. Osszejonnek valakivel egy ideig megvannak aztan szakitanak."

szóval te csak úgy tessék-lássék akarsz barátot. de az már zavar, ha a fiú is így gondolkodik, mi?

tudtommal önálló emberi lény vagy, saját akarattal. minek neked másokat majmolni?

és ha majd egyszer az életben komoly normális kapcsolatot szeretnél, nem csak ilyen "menők vagyunk, mert járunk" kapcsolatot majd megnézhezed magad. mert csak rossz tapasztalataid lesznek, és fogalmad nem lesz hogyan állj hozzá egy rendes kapcsolathoz.

másrészt az emberek többsége azért van együtt, mert szeretik egymást (a mai tizenéveseket kivéve), nem pedig azért, hogy menőzzenek és kisfelnőttet játszanak. talán ezt érdemes lenne figyelembe venni.

2016. máj. 20. 17:00
 30/35 A kérdező kommentje:

Lehet h elhamarkodtam h osszejottem vele.

De o mar a 2. randin ossze akart jonni velem pedig 17 eves, szoval meg en lehet h erettebb vagyok.

En "huztam" az idot. Es ha tovabb huzom meg en lettem volna a gaz es a gyerekes.

Szerintem o nem szeret engem. De akkor mit akar?

2016. máj. 20. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!