Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Melyik fiut lenne a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiut lenne a legjobb valasztas?

Figyelt kérdés

Kicsit furcsa a helyzetem.

Van 3 fiu akinek tetszem.

Az exem aki meg mindig akar tolem valamit. Vele nem volt tul jo a kapcsolatunk mert o volt az elso pasim es meg uj volt minden. Meg egy lany miatt szakitottunk mert feltunoen sokat voltak egyutt es en azzal a lannyal meg rosszba is voltam.

A masik fiu az exem egyik haverja. Nagyon aranyos, cuki, vicces es be is jon. O egyaltalan nem nyomul. Asszem 4x talalkoztunk kettesben. (nem tudom h azok randik voltak e?) De egy ideje mar nem is beszelunk..:/ es ez elkeserit. Valoszinu h az exem mondhatott valamit rolam. Lehet h azt h menjen ki a kepbol h o hadd legyen velem. Hozza kell tennem az exem eleg sokszor keresztbe tett nekem..

Amugy ha ezzel a fiuval meglatjuk egymast a folyoson a suliban mindkettonknek fulig er a szaja.. Szerintem en erzek iranta valamit. Es latszik h o is irantam.

A harmadik is a sulinkba jar. 2xtaliztam vele es jol ereztem magam. A masodik randin meg akart csokolni amit en nem engedtem. De amugy jol kezete o is szoval nem eroltette meg semmi meg bocsanatot is kert eloben is es cseten is.

Nem erzek iranta semmi:/ ez baj?

A masik ket fiuval az a baj h ok haverok..

Mi a velemenyetek?

Amugy az exem tul nyomulos. Mindig talizni akar es nekem ez kicsit sok. Meg mar parszor volt azert osszeveszesunk h o akart megint tolem valamit en pedig nem. Es nem erti meg.

Es ha mar tudom h kit "valasztok" akkor ha a masik ketto mondjuk talalkozni akar velem akkor hogy kozoljem h nem akarok?

Talan a masodik fiu az aki erdekel csak ha o nem keres akkor csesztem...:/

2016. máj. 7. 20:40
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Miert, hogy kell baratsagbol ismerkedni?

Vagy egy lany nem talalkozhat fiuval h nehogy rajonnon az egyik h "basszus mennyire bejon ez a lany, en tobbet szeretnek tole..."

Mert egyik fiu sem ugy kezdte h en ossze akarok veled jonni es talalkozzunk.

2016. máj. 7. 23:05
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
szerintem tarts egy háremet :D
2016. máj. 7. 23:32
 13/35 A kérdező kommentje:
Ja hat ez tenyleg jo otlet😒
2016. máj. 7. 23:40
 14/35 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad magadnak, csak rávilágítok :)

Az elsőről úgy beszéltél, mintha ellenség lenne, a harmadikról pedig leírtad, hogy nem érzel iránta semmit.

Biztos, hogy a 2. a jó választás, de arra rá fog menni a barátságuk az exeddel. Haver és haver exe egyszerre nem működik. Lehet, hogy a barátját választotta helyetted, azért nem keres.

Lehet, hogy egy 4. lenne a legjobb, vagy egy esélyt adni a 3-as számúnak.

2016. máj. 8. 01:25
 15/35 A kérdező kommentje:

Hat igen az exem ki van zarva..

A masik fiut pedig az a baj h az exem befolyasolja. Olyanokat mondott neki mikor ez a fiu lemondta h talalkoztunk h vigyazzon velem meg h en ot akarom visszaszerezni es csak azert talalkozok vele szoval kihasznalom...

Ez annyira gonosz dolog szerintem. O meg talalkozhat minden lannyal meg azzal is aki miatt szakitottunk.. Kozbe meg o kakar visszaszerezni.. Vicces

A 3. fiunak lehet h adok egy eselyt de nem vagyok benne biztos h akarok tole barmit is.

Talam tenyleg egy 4. lenne a jo aki masik suliba jar es nem befolyasolja senki.

2016. máj. 8. 10:03
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

"Talam tenyleg egy 4. lenne a jo aki masik suliba jar es nem befolyasolja senki."

Igen,ez lenne a legjobb választás! Ne bonyolítsd meg a saját életed...

2016. máj. 8. 11:18
 17/35 Peffy válasza:
Szerintem a 2. fiút válaszd mert iránta érzel is vmit, azzal meg ne törödj, hogy az exeddel jóba vannak. Ha tényleg éreztek egymás iránt vmit azt nem teheti tönkre az exed.
2016. máj. 9. 15:56
 18/35 anonim ***** válasza:

Ha megtudnám hogy a csaj akit fűzök egy ilyen népszavazást adna ki rólam úgy otthagynám mint a sz@rt.

Nem ajándéktárgy vagyok a búcsús céllövöldében hogy így kiválogass a többi közül.

Ezt érezni kéne...

2016. máj. 9. 18:21
 19/35 anonim válasza:
ez valami tragedia
2016. máj. 9. 18:35
 20/35 A kérdező kommentje:

Osszejottem a 3.kal de nem olyan a kapcsolatunk mint ahogy en elkepzeltem.

Szerintem hiba volt. A masik ket srac sokkal kedvesebb, erdeklodobb irantam es ok jobban is ismernek..

Mit mit csinalajk?

2016. máj. 19. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!