Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiut lenne a legjobb valasztas?
Kicsit furcsa a helyzetem.
Van 3 fiu akinek tetszem.
Az exem aki meg mindig akar tolem valamit. Vele nem volt tul jo a kapcsolatunk mert o volt az elso pasim es meg uj volt minden. Meg egy lany miatt szakitottunk mert feltunoen sokat voltak egyutt es en azzal a lannyal meg rosszba is voltam.
A masik fiu az exem egyik haverja. Nagyon aranyos, cuki, vicces es be is jon. O egyaltalan nem nyomul. Asszem 4x talalkoztunk kettesben. (nem tudom h azok randik voltak e?) De egy ideje mar nem is beszelunk..:/ es ez elkeserit. Valoszinu h az exem mondhatott valamit rolam. Lehet h azt h menjen ki a kepbol h o hadd legyen velem. Hozza kell tennem az exem eleg sokszor keresztbe tett nekem..
Amugy ha ezzel a fiuval meglatjuk egymast a folyoson a suliban mindkettonknek fulig er a szaja.. Szerintem en erzek iranta valamit. Es latszik h o is irantam.
A harmadik is a sulinkba jar. 2xtaliztam vele es jol ereztem magam. A masodik randin meg akart csokolni amit en nem engedtem. De amugy jol kezete o is szoval nem eroltette meg semmi meg bocsanatot is kert eloben is es cseten is.
Nem erzek iranta semmi:/ ez baj?
A masik ket fiuval az a baj h ok haverok..
Mi a velemenyetek?
Amugy az exem tul nyomulos. Mindig talizni akar es nekem ez kicsit sok. Meg mar parszor volt azert osszeveszesunk h o akart megint tolem valamit en pedig nem. Es nem erti meg.
Es ha mar tudom h kit "valasztok" akkor ha a masik ketto mondjuk talalkozni akar velem akkor hogy kozoljem h nem akarok?
Talan a masodik fiu az aki erdekel csak ha o nem keres akkor csesztem...:/
Miert, hogy kell baratsagbol ismerkedni?
Vagy egy lany nem talalkozhat fiuval h nehogy rajonnon az egyik h "basszus mennyire bejon ez a lany, en tobbet szeretnek tole..."
Mert egyik fiu sem ugy kezdte h en ossze akarok veled jonni es talalkozzunk.
Megválaszoltad magadnak, csak rávilágítok :)
Az elsőről úgy beszéltél, mintha ellenség lenne, a harmadikról pedig leírtad, hogy nem érzel iránta semmit.
Biztos, hogy a 2. a jó választás, de arra rá fog menni a barátságuk az exeddel. Haver és haver exe egyszerre nem működik. Lehet, hogy a barátját választotta helyetted, azért nem keres.
Lehet, hogy egy 4. lenne a legjobb, vagy egy esélyt adni a 3-as számúnak.
Hat igen az exem ki van zarva..
A masik fiut pedig az a baj h az exem befolyasolja. Olyanokat mondott neki mikor ez a fiu lemondta h talalkoztunk h vigyazzon velem meg h en ot akarom visszaszerezni es csak azert talalkozok vele szoval kihasznalom...
Ez annyira gonosz dolog szerintem. O meg talalkozhat minden lannyal meg azzal is aki miatt szakitottunk.. Kozbe meg o kakar visszaszerezni.. Vicces
A 3. fiunak lehet h adok egy eselyt de nem vagyok benne biztos h akarok tole barmit is.
Talam tenyleg egy 4. lenne a jo aki masik suliba jar es nem befolyasolja senki.
"Talam tenyleg egy 4. lenne a jo aki masik suliba jar es nem befolyasolja senki."
Igen,ez lenne a legjobb választás! Ne bonyolítsd meg a saját életed...
Ha megtudnám hogy a csaj akit fűzök egy ilyen népszavazást adna ki rólam úgy otthagynám mint a sz@rt.
Nem ajándéktárgy vagyok a búcsús céllövöldében hogy így kiválogass a többi közül.
Ezt érezni kéne...
Osszejottem a 3.kal de nem olyan a kapcsolatunk mint ahogy en elkepzeltem.
Szerintem hiba volt. A masik ket srac sokkal kedvesebb, erdeklodobb irantam es ok jobban is ismernek..
Mit mit csinalajk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!