Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova hívjam el?
Na szóval, 14 éves vagyok és atlétikára járok, ahol van egy lány, aki tetszik nekem. Nagyon jóban vagyunk már 1 éve, és nemrég megmondtam ezt neki is (hogy tetszik nekem). Féltem, hogy rosszul fog reagálni, és tönkre megy a meglévő barátságunk, de pozitívan csalódtam.
Azt mondta, ha arra járok (arra, amerre lakik), akkor hívjam fel és lejönne hozzám, beszélgetnénk, sétálnánk... Csak egy a baj, hogy elég messze lakunk egymástól, így ezt nem tudom megoldani olyan könnyen..
Arra gondoltam, hogy elhívnám moziba, vagy valami gyors étterembe, mert az mindkettőnknek megoldható lenne, csak attól tartok, hogy hátha, amikor ott vagyunk, nem tudunk egymáshoz szólni, mert mind a ketten elég szótlanok vagyunk... xd
A mozi jó ötlet, mert akkor a filmről már biztosan tudtok beszélni :)
De nem hiszem, hogy egyébként is gond lenne a beszélgetéssel. Ha elfogy a téma, akkor beszélhettek a sportról, a versenyekről, stb.
Még egyenlőre sajnos nem, mert most hétvégén akartam volna, csak közbe jött valami..
Viszont a jövő héten mindenképpen megpróbálom majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!