Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hova hívjam el?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel szoktam beszélni fb-on és már el szeretném hívni csak azt nem tudom, hogy hova. Egy faluban lakunk és az lenne a legegyszerűbb ha sétálni hívnám el csak az nekem sokkal nehezebb lenne, mivel itt nem nagyon tudnék rögtönözni ha nincs téma :D városba meg ha elmennénk valahova beülni stb... ott biztos nem lenne kínos csönd :D csak hát az macerásabb. És esetleg valami ösztönzést hogy hogy hívjam le mert nem nagy merem... meg annyira félek egyszerűen tőle... nem bírok megszólalni mert annyira izgulok. Más lányokkal egyébként tudok normálisan beszélgetni. Esetleg tudok valamit javasolni ez ellen mert nem szeretnék leégni...
16/f
2016. febr. 13. 19:40
1/1 anonim válasza:
Szia! Szerintem ha félsz a kínos csendtől meg még nem tudsz megszólalni akkor a mozi egy jó start. :) Nem kell sokat beszélni, néha egy-egy vicces megjegyzés stb... én ezt tudom javasolni, remélem tudtam segíteni. :) Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!