Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 4 honapja barátok vagyunk. De én többet érzek barátságnál.. Ma találkoztunk és amikor meglátom nem birom leirni azt amit érzek teljesen szerelmes vagyok belé.. De lehet ő is igy érez irantam mert ha nem érezne semmit sem akkor nem irna rám néha h hogy vagyok meg stb.. Szoval ha elhivom egy talira es elmondom neki amit érzek akkor mindent elrontok azzal?:((2016. ápr. 29. 20:50
1/2 anonim válasza:
Hát, az érzéseidet nem te döntöd el. Próba szerencse.
Szurkolok Neked!
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy elrontanád, menjetek el talizni, beszélgessetek, aztán ha úgy jön ki a lépés, csókold meg. Ha látod, hogy tetszik neki, akkor hajrá, ha nem akkor meg megmondod neki a végén, hogy bocsi, nem tudod mi volt ez és hogy jött.. :D menni fog, ez a szerelem, tipikusan mikor nem tudod leírni, hogy mivan. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!