Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy randizni megyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit már régen kiszemeltem és tegnap megkérdezte nincs-e kedvem eljönni pénteken az I SWEET-be (fagyizó)
Én mondtam hogy ok elmegyek de utána rájöttem hogy a szüleimet meg kell kérdeznem. És hát a szüleim elég szigoruak fiu témában főleg apa.
Köszöm szépen előre is a válaszokat
2016. ápr. 19. 05:41
1/13 A kérdező kommentje:
13/L
2016. ápr. 19. 05:42
2/13 anonim válasza:
Szerintem csak mondd nekik hogy randira mész :) Mondd hogy hova,hogy ne aggódjanak. Ne hazudj semmiképp! Sok sikert :) Majd megírod mi volt?
4/13 anonim válasza:
Ne azt mond hogy randi. Mondd azt hogy xy elhivott fagyizni a SWEETbe. Elmehetek?
6/13 anonim válasza:
mondd azt hogy a barátnőiddel fagyizol, ennyi :)
7/13 anonim válasza:
Ne használd a randi szót! Csak annyit mondj, hogy elhívott fagyizni és kérdezd meg, mehetsz-e. Ha apu akadékoskodik, érvelj azzal, hogy nyilvános helyre mentek, semmi "baj" nem történhet.
8/13 anonim válasza:
13 éves vagy! Kib**zott fiatal vagy! Ilyen korban még nem kéne randiznod. Igaza van faterodnak hogy nem enged ilyen fiatalon!
9/13 A kérdező kommentje:
#4-es igen 13 évesen
Utolsó nem értem hogy egy fagyizásban mi lenne a fiatal oké egy fiuval de akkor is nem lesz semmi komoly ugymondva de nem fiatal szerintem ez
2016. ápr. 19. 20:53
10/13 anonim válasza:
El tudom képzelni a kedves 8-as mit csinált 13 évesen -.-
Komolyan mondom a f a sz kivan az ilyenektől akik szerint túl fiatal hogy fagyizzon egy fiúval. És mi van ha csók lesz? Lője le magát? I d ióta -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!