Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam fel a figyelmét...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam fel a figyelmét egy fiunak aki nagyon tetszik?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiu , egy suliba is járunk.

Nem tudom , hogyan tudnám felhívni a figyelmét magamra.

Volt már olyan , hogy megfogta a karom , meg mondott valami kedveset,valamikor még meg is stílört ....de máskor meg rámsem néz , nem tudom ....

Valaki monta , hogy írjak rá de nem merek.

A válaszokat előre is köszönöm :') 16/L

2016. ápr. 17. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Írj rá! Nincs mitől félned. Ez a legegyszerubb, legjobb. Rám is írt már nem egyszer ilyen miatt lány. Egyszer sem jött ki rosszul. :) hajra!

15/F

2016. ápr. 17. 10:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak ha meg ráirok és nem érdeklem az tök gáz lenne meg akkor tuti mondaná a varátainak hogy ráírtam és h mien gáz voltam vagy valami hasonló..:(
2016. ápr. 17. 13:34
 3/5 anonim válasza:
Addig nem fogod megtudni,míg nem írsz neki.Különben elég ha ennyit írsz; szia, hogy vagy? Ha vissza ír beszélgesetek. A többi jön magától! A boldogság sokszor kockázatokkal r. Próbáld meg!
2016. ápr. 17. 14:33
 4/5 anonim válasza:

Szünetben menj oda hozzá egy szív alakú szeneslapáttal és vágd arcon vele! - akkor tuti felhívod a figyelmét ;)

Viccet félretéve először próbálj meg róla társak által valamennyit megtudni, menj oda hozzá és ilyen véletlen affért teremtve ( pl leejted a könyvet vagy bármi ) szóba elegyedhettek és onnantól kezdve nincs, aki megállít :)

2016. ápr. 17. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne a rosszon gondolkodj már. Ráírsz abban például mi a ciki?... Elmondja a barátainak, hogy ráírt egy lány?.. fuh de ciki jajj jajj :'D Egyébként meg egyszer élünk. Aki mer az nyer. Semmi nem fog az öledbe hullani. :) Sok sikert ;)
2016. ápr. 17. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!