Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki aki határozott, aki tudja, hogy mit akar és képes kiállni melletem😄
Az olyan fiúk tetszenek, akik viccesek, nem normálisak és nem lehet unatkozni mellettük. Én elég erőteljes személyiség vagyok, ezért valaki olyat szeretnék magam mellé aki tudja ezt kezelni.
Meg persze azért a külső is fontos.
" a külső megfog, a belső megtart"
16/L
Határozott, jó humorú, de emellett komoly és bármit megbeszélhetek vele. Nem fél kimutatni, hogy vannak érzései, és mindig mellettem áll.
Szerencsés vagyok, mert én megtaláltam. :)
18L
Belsöre egy olyan fiú akivel sok közös témánk van, de mégis tud olyat mondani ami számára fontos, és élvezettel meséli. Akinek szép a mosolya és könnyen elvigyorodik. Legyen szép a szeme, olyan tekintete ami "rabul ejt". Legyen magabiztos, határozott, céltudatos, vicces, és ne érezzem mellette azt, hogy lány létemre én vagyok a "tökösebb". Figyeljen rám ha beszélek, legyen közös hobbink.
Külsőre legyen magas (nálam mondjuk nem nehéz magasabbank lenni ), és nekem jobban bejönnek a vékonyabb, minimálisan/izlésesen izmos fiúk. Imádom ha eres a keze valakinek, és ha jó lába van.
Ez az ideálom, de ha megismerek valakit akkor rajta és rajtam múlik, hogy lehet e belőle valami. :D
Meg olyanok, akik tudnak írni.
Ne haragudj, de ez borzalmas :DD
MILYEN, JÖNNEK
pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!