Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? A lazasrácok menyire jönek be nektek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Pl mi jelnti nálatok a lazaságot..meddig mehet el valaki..? Van 1 haverom meg a suliban fiuk gyakran mondják vegyek viszak icsit.vagy nagyon laza vagy pil mikor a vonaton állok meg hülyülök..am ez a lányonál roszz? Hogy viselkedjen 1 fiu ?? Am írjátok mer le létszives..de nemet és kort is írjatok....F .2012. dec. 4. 16:18
1/13 anonim válasza:
*Légyszíves egyébként ez a stílus A -Normális- lányoknál nem nagyon jön be.
2/13 anonim válasza:
Hát ha úgy viselkedsz mint egy fogyatékos akkor rohadtul nem jön be :D
3/13 anonim válasza:
Nekem tetszik ha egy fiú nem lihegi túl a dolgokat, hanem lazább egy kicsit.:) 13/L
4/13 anonim válasza:
Ha nőktől kérdezed akkor miért akarod hogy nemet is írjanak? Van a nőknél külön alfaj?
5/13 anonim válasza:
hát amennyit megértettem ebből arra az a válasz hogy minden lány (főleg apuci kis hercegnője tipusú ányok) szeretik a lazább srácokat mert sokall izgalmasabb vele lenni és ellógni 1 órát mint pl 1 matekzsenivel matekházit csinálni könyvtárban lyukas orában .... De ahhoz még jól is kell kinézned h ne csak a jófej lógós őrült haver legyél... 15l
6/13 anonim válasza:
Először is nem ártana, ha egy fiúnak lenne valamennyi esze, és intelligenciája. Legyen humorérzéke, de ne vigye túlzásba, nem kell mindent kiparodizálni.:)))) A legyen jó fej a lányokkal és udvarias.
8/13 anonim válasza:
Fiú vagyok és ez engem is érdekel de kibővíteném kicsit.Tegyük fel hogy van esze csak nem érdekli de azért jó suliba jár ott van és végig viszi és akkor is tanul de nem veszi annyira komolyan.
Tegyük fel rendes jó arc udvaris és tényleg igazán szereti azt akit ...
Viszton tényleg nagyon laza és mindenkimást leszar.Nem érdelki semmi nem liheg túl semmit hanem mindennel tök laza és csak simán elvan ...
Ez nektek bejön ?
9/13 anonim válasza:
Ne legyen túlságosan laza, legyen benne egy kis törődöm.:DD
10/13 anonim válasza:
XD ha lazak lennetek nem azzal foglalkoznatok mi jon be masoknak. A laza embereket altalaban sokan kedvelik, de a mulazasag taszito .. 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!