Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket menyire érekel a lányok külseje, mit néztek rajta?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 20:52
1/10 anonim válasza:
Elég ha csak kicsit csinos, vagy kicsit molett is simán jöhet. Arcra is bőven elég ha átlagos, de ha csinos és kissé szabálytalan az arca, akkor is vonzó lehet, sőt a jellemével meg simán lehet fullos is. Inkább fordítva kellene ezt feltenni, hogy a lányokat mennyire érdekli a pasik külseje. Mert a válasz, az hogy maximálisan, kívül belül alfa legyen. Ez pedig tény, akár tagadják a lányok akár nem.
2/10 anonim válasza:
Annyira mint a lányokat a pénisz paraméterei.
3/10 anonim válasza:
Az arcát. Persze az is feltűnő ha van melle meg jó feneke, de ha nincs akkor is lehet nagyon szép.
5/10 anonim válasza:
Ja és a dagi lányok nagy mellei nem számítanak, mert az alak is fontos. De elsősorban az arc. Különben szerintem mindenkinek lehetne szép arca, csak sminkelni kéne. Padtársam is mennyivel csinosabb ha kihúzza a szemét...
6/10 A kérdező kommentje:
1. nekem nem kell a fiúnak kívűl bellül alfának lennie és ezt komolyan mondom
2012. nov. 26. 21:07
7/10 anonim válasza:
Az arca nagyon, bár kicsit mást nézek rajta, mint általában a fiúk. Amúgy meg nem igazán érdekel. Ha kedves, szeretetreméltó, és normális gondolkodású (ami azért magába foglalja, hogy mégse legyen nagyon szélsőséges az alakja) akkor nekem mindegy, hogy hogyan néz ki.
8/10 anonim válasza:
Körülbelül annyira érdekel, mint a 2 helyesírási hiba a kérdésedben: az a baj, hogy hiába van meg a jó összhatás, de ha van benne 1-2 hiba, akkor mindig arra téved a tekintetem...
9/10 anonim válasza:
Érdekel. A külső is, meg az is, hogy le tud-e írni egy 8-10 szavas mondatot helyesírási hiba nélkül.
10/10 anonim válasza:
Külső 40% első 60% ot nyom latba nálam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!