Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Menyire lenen bátorságotok elmenni egy nudi házi buliba?
ez a kérdés már engem is foglalkoztatott lány létemre, néha elég be vállalós vagyok, de sosem fekszek le mindenkivel aki él és mozog, nem vagyok szex mániás nem is fekszem le akár kivel. Hogy egy nudi party lenne, nem is tudom, lehet bevállalnám szűk de nagyon szűk baráti társaságban néhány barátnőmmel esetleg pár megbízható sráccal, de még így is elég alaposan rá kell hogy beszéljenek erre.
Persze volt már rá alkalom hogy nudiztam egy teljes napig is akár, kint a kertben mászkálgattam napoztam nyáron, igaz az egyik szomszédunk nem lakik itt teljesen üres a háza, a másik szomszédban pedig egy idős néni van aki nem foglalkozik mások dolgával, az udvarunkba sincs semmi belátás így engem sem zavar a dolog. Bár több ember között nem csináltam még ilyet, lehet elég fura lenne de lehet bevállalnám, nem tudom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!