Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Magas, vekony lanyok mennyire jonnek be nektek? Ti milyen magasak vagytok?
Nekem nem lenne probléma, én 188 vagyok.
18/f
Jobban tetszenek a magasabbak, mint az alacsonyak, de ha már nagyobb, mint én, az valamelyest zavar. Nem az, hogy nem tetszik, hanem hülyén érzem magam mellette.
182cm vagyok, volt már, hogy velem egy magas lány tetszett, nagyon is odáig voltam érte, de bevallom őszintén, nem bántam volna, ha van legalább egy 3 centi közöttünk. Bár probléma ebből nem volt, csak bennem lappangott egy érzés, hogy talán ő jobban örülne egy magasabbnak. Mint tudjuk, alapvetően a lányoknak az az igazi férfi, aki egy fejjel nagyobb náluk. Aztán sok évvel később találkoztam ugyanezzel a lánnyal és az aktuális pasijával, - aki finoman szólva fél fejjel kisebb volt nála, - akkor tudatosult véglegesen bennem, hogy ez a érzés alaptalan hülyeség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!