Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek szimpatikus lenne ez a lány? (Továbbiak lent)
Figyelt kérdés
14 éves , 155 cm, 43 kg
közepes hosszúságú, vörösesbarna haj, közepes barna szem,
barna bőr.
Elég nyitott, őszinte vagyok mindenkivel szemben. Részt veszek, akármiben csak lehet.Elég aktív vagyok. Szeretek sportolni, imádok rajzolni, és tudok is.(nemrég nyertem egy országos pályázatot) Szeretek segíteni embereknek. Szeretem az állatokat(macska, kutya, tengerimalac. Mások szerint elég jól fog az agyam. Nem iszom, nem cigizek. Szeretek táncolni hullámdeszkázni.
2016. ápr. 10. 21:28
2/10 anonim válasza:
abszolút minden tulajdonságod tetszik :D en is hasonló vagyok csak nem tudok rajzolni xd de a rossz tulajdonsagok nélkül te is csak egy vagy a sok félisten közül itt gykn.. 17/F
3/10 anonim válasza:
Kérek negatív tulajdonságokat is!
Idáig az vagy.
4/10 A kérdező kommentje:
Már írtam. De : Kiállok az igazam mellett(de ha nincs igazam, el tudom fogadni),Néha kicsit nagy a szám
2016. ápr. 10. 21:46
6/10 anonim válasza:
Bármikor szívesen dumálok egy ilyen csajjal vagy úgy vagy akár barátilag:) ha gondolod írhatsz is:D
8/10 anonim válasza:
Bocs, de nem. Én inkább a visszahúzódóbb lányokat kedvelem.
14/f
9/10 anonim válasza:
Persze, ha gondolod dumálhatunk is :) 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!