Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerjek meg normális fiúkat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerjek meg normális fiúkat?

Figyelt kérdés

Nem találok olyan fiút, aki tetszene külsőre és belsőre is. Azt vettem észre, hogy a korosztályom, vagy inkább a mai fiúk egyáltalán nem tetszik. Vagy az egyik, vagy a másik hiányzik belőlük. Nem mondanám rondának magam, ennek ellenére legtöbbször mégis olyan fiúk próbálkoznak be nálam, akik nem az eseteim, emellett még bunkók és flegmák is. Pedig nincsenek nagy igényeim, kinézetre átlagos fiú is elég lenne szerethető belső tulajdonságokkal.

Létezik egyáltalán olyan fiú, aki ilyen? Sulin kívül szeretnék inkább ismerkedni.

17/L

2016. ápr. 1. 18:45
 1/9 A kérdező kommentje:
*tetszenek. Bocsánat, elírtam.
2016. ápr. 1. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Tinder:D
2016. ápr. 1. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyílván vannak, bár kérdés hogy te milyen belső tulajdonságokat preferálsz.
2016. ápr. 1. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
biztis van ilyen csak meg nem talkoztal vele, es keszulj fel biztos fogsz kapni egy oar privit :D
2016. ápr. 1. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Itt vagyok írj
2016. ápr. 1. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Kulturális események, nyelvtanfolyam, zeneóra, edzés, ilyesmik? Vagy ha net, akkor kulturális témájú közösségi oldalak (pl. moly.hu)?
2016. ápr. 1. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Na hányan irtak privit hogy ok milyen normalisak?:D amugy én nem vagyok az..:D
2016. ápr. 1. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit értesz szerethető belső tulajdonságok alatt?
2016. ápr. 1. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:

"kinézetre átlagos fiú is elég lenne szerethető belső tulajdonságokkal. "

Szerintem a srácok nagy százaléka ilyen, nem tudom, mi a problémád. Egyszerűen elkerültek az ilyenek, de az nem azt jelenti, hogy ne lenne sok ilyen fiú.

2016. ápr. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!