Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerjek meg normális fiúkat?
Nem találok olyan fiút, aki tetszene külsőre és belsőre is. Azt vettem észre, hogy a korosztályom, vagy inkább a mai fiúk egyáltalán nem tetszik. Vagy az egyik, vagy a másik hiányzik belőlük. Nem mondanám rondának magam, ennek ellenére legtöbbször mégis olyan fiúk próbálkoznak be nálam, akik nem az eseteim, emellett még bunkók és flegmák is. Pedig nincsenek nagy igényeim, kinézetre átlagos fiú is elég lenne szerethető belső tulajdonságokkal.
Létezik egyáltalán olyan fiú, aki ilyen? Sulin kívül szeretnék inkább ismerkedni.
17/L
"kinézetre átlagos fiú is elég lenne szerethető belső tulajdonságokkal. "
Szerintem a srácok nagy százaléka ilyen, nem tudom, mi a problémád. Egyszerűen elkerültek az ilyenek, de az nem azt jelenti, hogy ne lenne sok ilyen fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!