Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség hogy én olyan igaz szerelemre vágyom?
Figyelt kérdés
Sokszor mondjak hogy ez az egész butaság mert minek a szerelem még élni szertnének 18 évesen....18L2016. márc. 30. 17:06
11/17 A kérdező kommentje:
értem de nem kel elszomorodni állj fel és lépj tovább nem csak egyetlen lány van a világon ;) ismerkedj már lányokal is sok sikert kívánok hozzá
2016. márc. 30. 19:12
12/17 anonim válasza:
Köszönöm :) Egyébként honnan tudtad, hogy fiú vagyok? :D
13/17 anonim válasza:
Nálam is hasonló a szitu mint a 83%-os barátunknál.
Egy lányba látok mindent, az érzés mikor annyira beleszeretsz, hogy képtelen vagy másra gondolni. A remény még megvan, de nemcsak másokkal, de az idővel is versenyt kell futni :) Az a baj, hogy számomra ez a "játék" úgy minden.
14/17 A kérdező kommentje:
fiuk legyetek már bátrak ahogy mondtam már nem csak egy lány van ha az egyiknek nem kellettél akkor így járt ott a következő nem áll meg a világ legyetek mindig pozitívak drukkolok
2016. ápr. 1. 11:58
15/17 anonim válasza:
Jó a hozzáállásod, köszi a biztatást :) Igazából minden éremnek két oldala van. Jó és rossz. A rossz szükséges. Egyébként is ha minden sikerülne, mit neveznénk sikernek? :D Kellenek a kudarcok hogy tudjuk értékelni a sikereket!
Csak rajtunk múlik.
16/17 A kérdező kommentje:
ebben is van valami :D csak az a baj hogy sok ember nem így gondolja ...valaki azt hiszi ha egyszer elutasítja valaki vagy elhagya akkor az a vég :D ezért mondom pozitívan és határozottan mert elsőkből lesznek az utolsók utolsókból meg az elsők :)
2016. ápr. 5. 12:57
17/17 anonim válasza:
Van egy lány ismerősöm aki nagyon negatív gondolkodású, mindig ezeket mondom neki. Ahogy látom egyre nagyobb az önbecsülése, pedig rá pont igaz volt az, hogy azt hitte itt a vég mikor szakított. Szóval mindig van visszaút csak kell egy kis idő meg egy olyan jó barát aki segít, mint én :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!