Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Béna vagyok az ismerkedéshez!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Béna vagyok az ismerkedéshez! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Volt már barátom, de nemrég szakítottunk, így újra egyedül vagyok.

Az a problémám, hogyha elmegyek valahová a barátnőimmel, vagy olyan fiúk jönnek oda hozzám, akik egyáltalán nem tetszenek, vagy ha egy-egy jobb kinézetű srác néz rám, annyira zavarban leszek, hogy nem merek odanézni, és a végén semmi sem lesz belőle. Lehet ezen valahogy változtatni? Hogyan csináljam?

2016. márc. 27. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát bátorsággal. :) Erre sajnos nincs jobb válasz, csakis rajtad múlik, hogy rá mersz-e nézni vagy sem. Csodát pedig még mindig nem tudunk tenni és bátorságot adni vagy olyan tanácsot, ami ténylegesen segítene. Sok sikert!
2016. márc. 27. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:
én is így voltam. aztán egyszer kinéztem egy srácot, beszélgettünk. eltűnt. de megint összefutottunk még akkor este. én pedig gondoltam egyet és megcsókoltam :D most együtt járunk.
 3/3 anonim ***** válasza:
Adj lejjebb az igényeidből és akkor majd neked tetsző fiúk is odamennek

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!