Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyum szerint a mai lányokat nem érdekli a virág. (? )
Szerintetek ez mennyire igaz? Mert szerintem ez az állítása nagyon gáz.
Első talim volna egy lánnyal szombaton, és Ő azt ajánlja hogy inkább bonbont vegyek neki virág helyett.
Virágnak természetesen vörös rózsát vennék (1szálat).
Én 16/f
Ő 16/l
A karkötőt nem egyből adnám oda neki természetesen. Hanem kicsivel később. :)
Ez is lehet egy emlék neki első talira.
És igen, én is gondolkodtam rajta, nem szeretném hogy azt lássa, hogy meg szeretném "venni". De szerintem ez még abszolút nem túlzás.
(1 szál rózsa + 1 horoszkópos karkötő)
Végül megvolt a nap, eszméletlen jó volt az egész nap.
Eddig volt 4-5 barátja, egyiktől sem kapott rózsát.
Tehát rettentően örült neki. Plusz egy Raffaellot vettem, amit megettünk :)
A vörös rózsa nagyon jo ötlet! Sokkal jobb mint a bonbon.
Szerintem a rózsát vedd.(en annak sokkal jobban örülnek)
Sok sikert a randihoz!
16/l

Közel sem.
Sajnos távkapcsolat volt, és neki közel nem volt akkora kitartása, mint nekem. 80km távolság volt köztünk, és elvárta volna a heti 2 találkozást. Ami lehetetlen volt, mivel sulizok tanévben.
Aztán jött a nyár (2016), tudtunk volna többet együtt lenni, erre nyár elején eltört a bokám elég vészesen, másfél hónapig gipszben döglöttem, hagy ne mondjam mennyire kellemes volt.
Aztán egyik nap közölte velem finoman, hogy "szünetet akar" meg minden, erre én mondtam neki, hogy amelyik kapcsolatba szünetre van szükség, ott rég baj van.. Jóformán ennyi a sztory.
Őszintén, idővel én is beláttam volna, hogy ez így nem lesz jó, de simán húzhattuk volna még.
Tehát száz szónak is egy a vége, VÉGE. :/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!