Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy sráck, aki tetszik, de mit mondjak neki?
A jó öreg Mekiben dolgozik egy elég helyes srác, de nem tudom mit kéne neki mondanom, egyáltalán hogy derítsem ki a nevét, hogy van-e barátnője stb...
Soha nem kerültem még ilyen szituációba, még nem kellett nekem kezdeményeznem... Nem tudom, hogy szimpatikus vagyok-e egyáltalán neki. Párszor találkoztunk, mindig a szemembe nézett, de nem mosolygott.. ennyi... Mit mondjak neki legközelebb, ami felkelti az érdeklődését? Azért olyan tanácsot nem kérek, hogy "menj oda és kérdezd meg a nevét. Nem bonyolult." , mert azért képzeljük el a jelenetet, hogy milyen furán jönne le...
Az jó ötlet,amit ez első leírt :)
Nekem még ez jutott eszembe:
Odamész,és elkezded,hogy:Szia...-gondolkodós fej-...hogy is hívnak?(csak lazán kérdezd meg)
Akkor remélhetőleg elmondja a keresztnevét.Akár te is mondhatod a tiédet.És akkor folytatod,hogy:Szia XY!Ezt és ezt szeretném kérni.
Facebook-on meg beírod a keresőbe a keresztnevét plusz a várost,ahol lakik és nagy valószínűséggel ki fogja hozni :)
Vagy ha nem a kasszánál áll,akkor még úgy is el tudom képzelni,hogy úgy teszel mintha keresnél valamit és megkérdezed tőle,hogy nem látta-e.Az a köszönős rész meg lehet úgy,ahogy már az előbb leírtam :)
Vagy egy újabb lehetőség,ami most jutott eszembe:
Megint elnézed egy ideig és utána odamész hozzá,hogy:Szia!Hogy hívnak?...Csak ismerősnek tűnsz...(Jó tudom,ez is levágós,meg van ilyen béna csajozós szöveg is,de szerintem nem venné olyan furának.Egy próbát megér.És ebből is emlékezni fog rád valamelyest :))
Ne a kasszánál ismerkedj, mert ha én a mögötted álló vásárló lennék, engem kvára idegesítene az enyelgésed.
Egyébként gondolom sok srác van még, nem hiszem hogy ennyire erőltetni kéne ezt a "csakamekissráckell" dolgot.
Ez a kapcsolathajhászó viselkedés egyébként sem lenne nekem szimpatikus.
Delutános szokott lenni, hétköznap, szóval ne aggódj a sorban állók miatt, mert szinte senki sem szokott ott lenni este fele... Mindenesetre értékelendő, hogy ennyire a szíveden viseled a dolgukat 😃 A másik, hogy nem érzem kötelesnek magam, hogy beszámoljak arról, miért is pont ő kell..
A többi választ pedig köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!