Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elakarom hívni azt a lányt aki nagyon tetszik, de nem tudom mit mondjak majd, szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy hülyének nézzen ezért, kérdeztem meg... Már több mint 7 éve ismerem és 2 éve nagyon kedvelem, csak eddig volt barátja.2015. máj. 31. 16:16
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és 14 éves vagyok és fiú <--- Gyengébbek kedvéért :P
2015. máj. 31. 16:18
2/5 anonim válasza:
szia nincs kedved eljönni ide vagy oda ? a többit rád bízom
3/5 anonim válasza:
Szia. El jönnél velem fagyizni holnap? Ennyi. Nem tudom mi ebben a nehéz :D
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy rosszul fogalmaztam meg, már elhívtam, csak hogy mit mondjak, majd, mert hát járni akarok vele, de ahhoz neki is kéne érezni valamit irántam.
2015. máj. 31. 17:14
5/5 anonim válasza:
Egyelőre találkozz. Ha valamennyire jólsikerül, akkor megkérdezed, hogy ugye még majd találkozhatunk.
Ha igen, akkor alakul.
Ha nem, akkor nem.
Illetve van az, amikor kifogásokkal jön, hogy nem ér rá. Akkor megkérdezed, hogy ... esetleg utána bármikor?
Fontos, hogy ne az első alkalommal nyilatkoztasd ki, hogy járnál, leghamarabb a másodiknál.
Legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!