Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan reagálnátok ha így hívna el titeket randizni egy fiú?
Szóval tetszik egy lány és eddig nem nagyon beszélgettünk csak max pár mondatot, arra gondoltam hogy csak simán odamegyek hozzá és elhívom.
Ezt nem érezné túlságosan tolakodónak? Mert túl sokat nem tud rólam és én se tudok róla csak néhány dolgot.
Mert úgy biztos nem akarom csinálni, hogy csak összebarátkozok vele úgy hogy nem ismeri a szándékaimat, mert a barátzónába kerülök.
Most ez a kérdés elég furcsán hangozhat, csak eddig még nem nagyon volt barátnőm és nem tudom hogy hogyan is mennek a dolgok.
Én tavaly hasonlót csináltam és nem lett jó vége..
Legalább kicsit próbálj meg előtte közeledni, hogy ne lepje meg nagyon!
2-es mond valamit, érdemes lenne fokozatosan, egyre több beszélgetéssel jelezni felé, hogy érdekel téged. Ha te is tetszel neki, akkor 1-2 hét alatt már megfordulhat az ő fejében is, hogy szívesen elmenne veled valahová, és akkor nem lesz olyan sokkoló számára a kérdésed.
Sok sikert!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!