Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha felek ismerkedni?
Nem arrol van szo, hogy ne akarnek baratot, egyszeruen csak felek toluk, attol hogy mit gondolhatnak rolam stb. Kozombos, nekem nem tetszo fiukkal barmikor elbeszelgetek (igaz fokent lanyokkal baratkozom), de ha valaki olyannal talalkozom, aki bejon, egybol sokkot kap az agyam. Szamtalanszor elofordult mar olyan is, hogy egy ismeretlen srac szemezni akart velem, de en feltem, szoval inkabb felreneztem v telefonoztam v ilyesmi. Olyan is megesett h mar egyik baratnom szolt ram, hogy miert nem reagalok az ilyenre. Eddig meg nem volt soha baratom, de mar egyre inkabb szeretnek, ami gondolom, termeszetes
Help!
15/L
Ha gondolod irhatsz... Ismerkedni nem nehez de tenyleg...csak elsore nehezebb elkezdeni... 😃
16F
Hát igen, egyes tökéletesen megfogalmazta a lényeget
Meg kell próbálnod nyitni feléjük és elhinni azt, hogy ők is ugyan olyan emberek mint te, akiktől nincs félni valód.
Neten is segíthet egyébként először önbizalmat szerezni (mert az kell neked)
Vagy ha valamivel, amivel nem vagy elégedett magaddal, az kijavítod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!