Ismerkedni szeretnék, de félek. Van megoldás? 17/f
#1: Azért mentünk szét mert minden próbálkozásom ellenére nem tudtam megfelelni neki, illetve nem tudtam rendesen kifejezni az érzéseim iránta. Betegség vagy nem, nem tudom, de látom és érzem magamon hogy nem vagyok olyan (pl felszabadult vagy nyitott) mint egy átlagember.
#3: Hosszas utánaolvasás után gyanítom ezt, de odáig jutottam hogy szakemberhez is el fogok menni.
Szerintem nincs Veled semmi gáz :)
Ha nem tudtad kimutatni az érzéseid, vagyis nem nyíltál meg a barátnődnek, akkor lehet, hogy túl kevés időt adtál magadnak ahhoz, hogy meg merj neki nyílni.
Lesz egy olyan lány, akinek hamarabb megnyílsz, mint gondolnád!
Ismerkedj, beszélgess nyugodtan lányokkal, ne félj! Ha egyik elutasít, még mindig ott egy tucatnyi lány. Ezen ne aggódj, a lányok is félnek, és legtöbben örülnek, ha egy fiú megszólítja őket, és kedvesen közeledik hozzájuk :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!