A striáim miatt nem merek ismerkedni. Van rá valamilyen megoldás?
Régen nagyon meghíztam, emiatt tele vagyok csíkokkal. A hasamon, karomon, combomon, szóval feltűnőbb helyeken. Azóta lefogytam, a bőröm elég feszes, de ott vannak a csíkok. Rettentően gátlásos vagyok emiatt, főleg, hogy amúgy tök jól néznék ki (nem nagyképűségből írom, de elég csinos lettem, jó az alakom), csak hát a csíkok nagyon elcsúfítanak. Teljesen el vagyok keseredve. Vannak férfiak akik közelednek felém, nekem is tetszenek, de nem merek megnyílni, mert ha szexre kerülne a sor, nem tudnám magamat elengedni.
Van erre valami megoldás, akár műtéti úton? Tudom, hogy teljesen eltűnni nem fog, de ha 40-50%-al jobb lenne, már nagyon boldog lennék.
Köszi a válaszokat!
Csak itt nem apró csíkokról van szó, hanem van amelyik majdnem 10 cm hosszú. Sajnos nagyon feltűnőek:(
De jó hír, hogy van erre műtét.
Szia! Én is ugyanebben a cipőben vagyok. Tök jól nézek ki a fogyás óta, imádom hogy szinte bármilyen ruhát felvehetek, mert jól áll, viszont ott a de..a striák! Nekem is vannak a karomon (ott még nem vészes), hasamon, térdhajlatnál:( Bőrszínűek, de látszik, főleg ha úgy esik rá a fény.
Én most a dermarollert fogom kipróbálni. Nézd meg a neten, ha még nem hallottál róla. Ez az eszköz teljesen nem tünteti el őket, de nagyon minimálisra csökkenti a mélységüket stb, mert serkenti a kollagéntermelődést, így a bőr "kitöltődik". Én ebben bízom, hogy segíteni fog, mert a youtubeon is sok videó van róla, képek előtte/utána és nem csak reklámfotók, hanem pl anyukák töltik fel a vidiket és mutatják, hogy ezzel kezelik a hasukon a terhességtől megrepedt bőrüket.
Kozmetikákban végeznek ilyen kezeléseket, de elég drágán. Így én a netről fogok rendelni, láttam 4 ezer ft körül van egy ilyen eszköz. Kell hozzá fertőtlenítő, meg pár dolog, de így sem olyan vészes az ár, mint a szalonokban. Szerintem olvass utána neten, van elég sok infó róla, és mindenhol dícsérik. Remélem segíteni fog!:)
Nekem is ugyan ez van, kb. 3 éve kezdett el zavarni, pedig már vagy 13 éve van. Tök depi. Kipróbáltam a dermarollert, egy neves doktornő csinálta, 6 alkalom több mint 100 ezer forint, és semmi!Pedig biztatott, hogy hogy javul. Ráadásul kipattogtam tőle, fél év volt, hogy az allergia elmúlt. Szóval legyen eszetek, soha ne próbáljátok ki ! Pénzkidobás, tudom, hogy elkeseredve mindenbe kapaszkodik az ember.
Az én páromat egyáltalán nem zavarja, de engem ez mégsem vígasztal .
Ami tán tényleg hatásos az a skintech kémiai peeling….na még ebbe belevágok.
Ezer fajta krém, tekercselés, anyám kínja…semmi! Lehet kövérnek kellett volna maradni! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!