Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Jászai Mari téren található Morrison's 2-ről? Jó nők járnak oda? Mennyire lehet ott ismerkedni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam h ma este elmennek oda egy kicsit korulnezni. Ugy altalaban nem vagyok egy nagy bulizos és életemben is max 3-szor voltam szórakozóhelyen, de több ismerősöm is ajánlja h menjek el erre. Én hiszek nekik és ma elmennek oda de azért kíváncsi lennék pár dologra.
Aki már volt ott es tudna par dolgot irni rola annak megkoszonnem! :)
2016. febr. 20. 09:13
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és mennyi a belépődíj?
2016. febr. 20. 09:19
2/3 Pszicho_Apu válasza:
Ha szereted a tizenéves plázacicákat akkor ott találsz bőven, de legalább a bunkó kötekedő huszonéves hülyegyerekek sem ritkák. Az árak elfogadhatóak, viszont ha dohányzol akkor szívni fogsz mert lehetetlenül kicsi a dohányzó ahol levegőt tuti nem kapsz, de minden részeg rád fog büfizni.....
3/3 anonim válasza:
És a biztonsági őrök is nagyon gázosak. Öltözéket és a faji hozzátartozást is nézik. Bármelyiken megbuksz, kiraknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!