Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Morrison's 2. -be milyen...

Morrison's 2. -be milyen lányok járnak? Jól lehet ott ismerkedni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Na akard tudni...

Jobb ha nem ott ismerkedsz.Persze ha csak dugni akarsz.Akkor a legjobb hely.Csak vigyél magaddal elég pénzt

2013. okt. 12. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet ismerkedni de kevés eséllyel. A legtöbben vegyes társasággal járnak oda fiúk lányok egyben ugye. És nehéz elszakítani valakit a társaságtól még ha nincs pasija akkor is nehéz. És egy társasághoz nem megy csak ugy oda az ember.

És ritka az amikor mákod van és a csaj éppen egyedül tengődik valamerre.

2013. okt. 12. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Én csak biztatni tudlak, szeretem a helyet, és majdnem mindig sikerem is van. Nincs pénzem, vagy ilyesmi...

Minden csak rajtad múlik.

2013. okt. 12. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Ribizlik.
2013. okt. 12. 17:29
 5/5 anonim válasza:

Én ott találtam meg életem szerelmét. Nehez idok jarnak a covid miatt; de Ő kitartott mellettem.

Mindketten Corvosok vagyunk, szoval a kozos tema rogton megvolt (miutan cigit kert az akkori baratnojenek, akivel ra egy hétre szakított is miattam :)

2021. júl. 18. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!