Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De ezt mégis miért? Van erre valasz?
Nem lehet...biztos..
15 evesen bulizni jarsz...gyonyoru 👏
De miert mindenki igy all ehez a dologhoz??? 15evesen mas lanyok mar ide oda basznak en meg elmegyek 2 havonta 1x egy hazibuliba...nyilvan nem iszom le magam, nem drogozok, nem ujjaztatom magam minden szobasarkon hanem viszafogottan es meggondoltan bulizok...nekem nem kell pia ahoz hogy jol erezzem magam...olyan tarsasagban bulizok ahol gaz lenne ha az elobb felsoroltak valamelyiket csinalnam...azert mert 15 eves vagyok meg nem kell egybol ilyenekre gondolni...otthon is fognak, nem engednek el akarhova, de gratulalj csak majd ha a dolgok moge latsz akkor beszelj...normalisan tettem fel a kerdest es nem megvetest hanem normalis valaszt vartam.
Egyebkent, a 18 evesekkel kb. Es ne kurvāzz nem csinalunk semmit, beszelgetunk es tancolunk...nem ugy ahogy azt ti kepzelitek!
Lehet, hogy csak én gondolom rosszul, vagy nálunk megy ez máshogy, hogy ha házibuli van, akkor ott ismeri mindenki egymást??
De ha viszont azt nézem, hogy ezek után még beszéltek, akkor mondhatni, hogy elriasztod őket, ha utána nem írnak..
Igazabol beszelgetunk aztan kiderul hogy 15 vagyok es kinevet...aztan megkerdezem mennyinek nezett es benyogi hogy kb 17nek nezek ki...amit nem ertek mert sokszor kozepiskolasnak se neznek...na mindegy
Aztan masnap irogatunk, beszeluk...es van aki azt mondja hogy ez a dolog azert nem mukodne mert tul fiatal vagyok es meg nem estem at dolgokon...de basszus en nem kertem hogy jojjunk ossze, egy artatlan ismerkedes lenne az egesz...jo ertem en hogy ok sokkal tobbet szeretnenek de ennyire csak a farkuk vezetne oket? Semmi ismerkedes vagy valami...hat mindegy akkor, koszi a valaszokat!
...egy hazi buliba mindig vannak olyan emberek akik meg ujak a tarsasagba...na akkor ismerkedsz uj emberekkel...aztan a kovetkezobe mar a beilleszkedett ember is hoz magaval par embert, legalabb is en igy velem
"nyilvan nem iszom le magam, nem drogozok, nem ujjaztatom magam minden szobasarkon hanem viszafogottan es meggondoltan bulizok...nekem nem kell pia ahoz hogy jol erezzem magam...olyan tarsasagban bulizok ahol gaz lenne ha az elobb felsoroltak valamelyiket csinalnam."
Én örülök, hogy ilyen normálisan gondolkodsz.:) Az a baj, hogy már a normális gondolkodásnak is örülni kell és nem pedig természetes.
Szerintem 15 évesen fiatal vagy a bulikhoz egy kicsit, de amig ilyen kulturáltan csinálod, szerintem belefér. Valószínűleg épp emiatt nevetnek ki, mivel még fiatal vagy. Én nem tenném, mindössze csak megkérdezném, mi járatban itt ilyen fiatalon, talán beszélgetnénk egy jót is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!