Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan írjak rá Facebook-on...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá Facebook-on egy lányra? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengeteg ilyesmi kérdés van, de azért én felteszem a sajátomat.

Sokszor szembesülök ezzel a problémával, hogy nem tudom mivel elkezdeni a beszélgetéseket új emberekkel.

Tegnap találkoztam egy lánnyal egy buliban, és talán túlságosan is felkeltette az érdeklődésem. Igazából csak pár mondatot beszéltem vele, de szeretném jobban megismerni. Tegnap nem volt már rá lehetőségem, hogy többet is beszéljek vele, de bejelöltem Facebook-on még ott, és visszajelölt még éjjel. Gyakorlatilag azóta gondolkodom azon, hogy mit írjak neki. Elég szokatlan módon találkoztunk, de arra most nem térnék ki.

Szeretnék néhány tippet kérni, hogy mivel kezdhetném a beszélgetést.

Egyébként ő 16 éves, én 17 vagyok.

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2016. jan. 30. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle hogyan érzi magát, mit csinál, hogyan érzete magát veled stb... majd spontán jönni fog :)

16/F

2016. jan. 30. 18:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Teljesen mind1. Ha tetszel neki, nyert ügyed van, ha nem, akkor meg mind1.

Annyi a lényeg, ne nagyon tökölj, mert holnap feleségül veszi valaki, utána meg gyerekeket szül neki, te meg maradsz örökre egyedül :D

2016. jan. 31. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!