Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez ez a csaj?
Figyelt kérdés
Még régebben kavargattam egy csajjal, nagyon tetszett nekem és én is neki, de aztán nem jöttünk össze, mert el kellett utaznom hosszabb időre. most megint ugyanott élünk, de még nem talaálkoztunk. Amikor irogatok neki fb-on mindig valaszol es jokat dumalgatunk, de o sose ir nekem. Csak azert, mert nem en vagyok a csaj en irjak ra egyfolytaban?2016. jan. 7. 17:34
1/5 anonim válasza:
Nem egyértelmű? Van valakije. Nem várt rád.
2/5 A kérdező kommentje:
Nincsen senkije...
2016. jan. 7. 20:42
3/5 anonim válasza:
ha annyira zavar hogy ő nem ír,akkor mondd meg neki mit gondolsz kettőtökről
4/5 A kérdező kommentje:
Ilyet én nem csinálhatok:D
2016. jan. 8. 23:01
5/5 anonim válasza:
Drága. :D
Ha kijelented hogy te ilyet nem csinálsz, akkor mit vársz tőle?
Te vagy a férfi, nyilván ő is úgy lehet vele hogy ő biztosan nem fog a fiúnak írni. Ha te nem lépsz, ebből ne lesz semmi. Beszéljetek meg találkozót, mozit, bármit. Ha visszautasít, merr van valakije, akkor pedig legalább tudod hogy fölösleges rá úgy időt pazarolni, és csak barátok lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!