Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Csajok, akik a vékony fiúkat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, akik a vékony fiúkat szeretik. Nem féltek, hogy esetleg erősebbek vagyok a fiúnál? :D

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 15:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
XD ez hatalmas kérdés... Vannak akik erosebbek es tudod mi van olyankor ők vedik meg a pawa parjukat hogy ne bantsak oket xD
2016. jan. 30. 15:12
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Micsoda kérdés!

Az én férjem pl. feleakkora, mint én. Nyilván nem tudna kimenteni egy tűzvészből, és az is lehet, hogy ha megtámadnának, akkor nekem kellene verekedni.

De a szerelem nem ezen múlik. Persze ehhez előbb fel kell nőni :)

2016. jan. 30. 15:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Az egy nagyon rossz következtetés, hogy aki vékony az páwa...Amúgy nem félek, mert az utóbbi időben eléggé elgyengültem:D Mellesleg a barátom a száznyolcvan valamennyi centijéhez 64 kiló és nem gyenge.
2016. jan. 30. 15:27
 4/16 anonim ***** válasza:

Az arányosan izmos, szálkás pasikat szeretem.

18/l

2016. jan. 30. 15:34
 5/16 anonim ***** válasza:
á etol nem kel félniük, ha én apán 16 évesen legyözöm igy jatekba semi komoly utes nelkül :'D akor nincs para etöl sztem xd
2016. jan. 30. 15:36
 6/16 anonim ***** válasza:
idén jött egy olyan csaj az osztályunkba,hogy 190centi,és vagy 80kg:D azon szoktunk röhögni,hogy valószínűleg félkézzel verné agyon az egész osztályt xd
2016. jan. 30. 17:46
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

És ha véletlenül erősebb, akkor mi van?

Abba lehetne hagyni végre a vékony fiúk piszkálását, a rajtuk való szórakozást...

2016. jan. 30. 18:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

17F

Hát én 170cm vagyok és mikor együtt voltam az exemmel akkor 60kg voltam.

Ő olyan magas volt mint én és 64kg de ő kondizni járt.

És mikor vittem a hátamon akkor mindig azon izélt hogy tegyem le mer nem birom el. Meg mikor hülyéskedtünk akkor ő majdnem hogy erősebbnek bizonyult és ezt meg is mondta hogy lehet meg tudna verni.

Meg mikor egy barátnője mondta hogy ő kétli hogy meg tudnám védeni a csajt ha kell. Rosszul estek az ilyenek de nagyon.

2016. jan. 30. 23:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Ők lennének felül tippre...
2016. jan. 31. 19:55
 10/16 anonim ***** válasza:
17%

Ez a dagadt,mérhetetlenül primitív lányok hóbortja. Akinek az az egyetlen vigasza,hogy némelyik fiúnál erősebb. De hogy mint nő, undorító,vissztaszító,és nem nőies,az egy csöppet sem zavarja.

18F

2016. febr. 3. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!