Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az, hogy 25 évesen 14-15 éves, vékony/sovány lányok jönnek be? Mostanában rajtuk jár az eszem.
23 évesen ismertem meg az akkoriban 15 éves barátnőmet. Jégkori közben, ránézésre engem olyan 19-nek nézett, én pedig őt 17-18 körülinek saccoltam. Szóval simán elbeszélgettünk elhülyéskedtünk, aztán második találkozó végén tudatosult bennünk, hogy köztünk 8 év van, ez rengeteg!!! De, mivel jól kijöttünk, és ezek csak számok, és nagyon vonzódtunk egymáshoz, megpróbáltuk :)
Szóval alapjáraton, azt mondom a kor kevésbé fontos tényező, nem ez határoz meg egy kapcsolatot.
DE!! Az kifejezetten beteg, hogy te leginkább 8. osztályos lányokra gerjedsz.
Én csak szimplán ismerkedtem, lesz ami lesz alapon
Most egyébként már 26 vagyok, és 18 alatt senkivel, az égvilágon senkivel semmilyen körülmények között!!!!
A jelenlegi barátnőm is 21 éves
Brrrr, szerintem gáz.
Ha megtudnám, hogy a pasim előttem egy 14 éves kislánnyal csinálta, hát tuti nagyon kiábrándulnék és nem tartanám többé férfiasnak.
És lehet jönni azzal, hogy bezzeg a 14 évesek úgy néznek ki, mint a 20 évesek. De attól még szellemileg nem azok egyáltalán, szellemileg még gyerekek. Elég csak pár percig hallgatni, ahogy beszélnek, vagy megnézni, hogy hogyan viselkednek.
Nekem 12 évesen ezek tetszettek. Most 17 vagyok és még mindig ezek tetszenek.
Szerintem a következő 5 évben sem fog változni.
A világban arra kéne törekedni, hogy megmaradjon az egyensúly, legfeljebb 1-2 év korkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!