Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen az, hogy 25 évesen 14-15 éves, vékony/sovány lányok jönnek be? Mostanában rajtuk jár az eszem.

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 08:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek elítélendő, vagy még belefér?
2016. jan. 29. 08:31
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Mit akarsz a kislányoktól? Félsz felnőtt nőkkel kapcsolatot létesíteni? Elég szánalmas-
2016. jan. 29. 08:37
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

23 évesen ismertem meg az akkoriban 15 éves barátnőmet. Jégkori közben, ránézésre engem olyan 19-nek nézett, én pedig őt 17-18 körülinek saccoltam. Szóval simán elbeszélgettünk elhülyéskedtünk, aztán második találkozó végén tudatosult bennünk, hogy köztünk 8 év van, ez rengeteg!!! De, mivel jól kijöttünk, és ezek csak számok, és nagyon vonzódtunk egymáshoz, megpróbáltuk :)

Szóval alapjáraton, azt mondom a kor kevésbé fontos tényező, nem ez határoz meg egy kapcsolatot.

DE!! Az kifejezetten beteg, hogy te leginkább 8. osztályos lányokra gerjedsz.

Én csak szimplán ismerkedtem, lesz ami lesz alapon

Most egyébként már 26 vagyok, és 18 alatt senkivel, az égvilágon senkivel semmilyen körülmények között!!!!

A jelenlegi barátnőm is 21 éves

2016. jan. 29. 09:34
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Beteges!! Nagyon!
2016. jan. 29. 10:06
 5/13 anonim ***** válasza:

Brrrr, szerintem gáz.

Ha megtudnám, hogy a pasim előttem egy 14 éves kislánnyal csinálta, hát tuti nagyon kiábrándulnék és nem tartanám többé férfiasnak.

És lehet jönni azzal, hogy bezzeg a 14 évesek úgy néznek ki, mint a 20 évesek. De attól még szellemileg nem azok egyáltalán, szellemileg még gyerekek. Elég csak pár percig hallgatni, ahogy beszélnek, vagy megnézni, hogy hogyan viselkednek.

2016. jan. 29. 10:43
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem gáz. A tinilányokat mindenki szereti. Csak van aki tagadja.
2016. jan. 29. 12:01
 7/13 anonim válasza:
Szerelemnek nem lehet parancsolni.! Én fiatal srác voltam, mikkor meg ismerkedtem a barátnőmmel. 17 éves voltam, ő pedig 26 éves... Ki gondolta volna, hogy 26 éves... Rá nézésre max 16-18 nak nézet ki. Ő pedig azt hitte, én 20-21 éves vagyok. (Nagyon férfias a kinézettem.) Ez 2 éve volt, mai napig együtt vagyunk. Mindig azt hiszik, hogy én vagyok az idősebb. Bennünket nem zavar a kor. Ez nincs korhoz kötve, jó azért ne 8 éves legyen... Mi nagyon jól kijöttünk, bennünket nem zavart innentől meg kit érdekel, hogy ki mit gondol?...
2016. jan. 29. 12:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Szóval a korosztályodban nem jön össze egy nő sem. Ez lehet az oka.
2016. jan. 29. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem 12 évesen ezek tetszettek. Most 17 vagyok és még mindig ezek tetszenek.

Szerintem a következő 5 évben sem fog változni.

A világban arra kéne törekedni, hogy megmaradjon az egyensúly, legfeljebb 1-2 év korkülönbség.

2016. jan. 29. 15:49
 10/13 anonim válasza:
Nekem nem baj..sőt!:D
2016. jan. 29. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!