Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan szerezzem meg?
Figyelt kérdés
Volt vagyis van egy lány aki kavart valakivel de közben össze nyalt velem. Nagyon tetszett nekem de majd másba szerettem mert össze jött a másik fiuval. De megint szeretem gyönyörû lány stilusos okos jòfej stb... De egyszer mondtam valami csunyát neki, ugy èrzem mèg harakszik amiatt pedig bocsánatot kèrtem többször is. Tudja hogy èn oda vagyok èrte. Most akkor mit tegyek? Hogyan szerezzem vissza vagy inkább meg?2016. jan. 29. 23:09
2/2 anonim válasza:
vegyél neki rózsát és csokit és mondd hogy szép egy óriási mosollyal, szerintem erre minden lány elérzékenyül. 17/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!