Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves srác vagyok és nagyon szerelmes. Hogyan szerezzem vissza a barátnőm?
Hát beszéld meg vele!
"És azok a válaszok hogy 15éves vagyok lesz még több lány az életedben azok kíméljenek mert ez nem tiniszerelem. Hanem mi 14 évesek vagyunk de 18-20 éves fejjel gondolkodunk Kérlek segítsetek!!!"
Ez vicces volt. Amúgy pedig de, ez tiniszerelem, majd szépen elmúlik. Viszont most nem ez a lényeg, később majd rájössz. Úgyhogy beszélj vele, aztán ennyi.
"a csók igaz nem ment de a puszi az arcra igen"
De, ez tiniszerelem..
Magadra vess.
Én nem valószínű, hogy adnék neked még egy esélyt. Képzeld bele magad a helyzetébe. Te mit szólnál, ha folyton ellenőrizgetnének?
Nem nagyon tudsz mit tenni, a múlt nem változik meg. Vagy elhiszi neked, hogy megváltozol, vagy nem.
És nem, nagyon nem gondolkodtok 18-20 éves fejjel.
Picit hasonlítasz a 3 évi énemre. :D
Én is megvoltam róla győződve,hogy ez nem tiniszerelem,nagyon oda voltam a barátnőmért,gyönyörűnek gondoltam,azt hittem,hogy nincs nála jobb,10 hónapig voltunk együtt,végül dobott hirtelen...:D
Ne keseregj miatta,biztosan lesz még más lány is veled...én is akkor azt gondoltam,hogy nem,de tévedtem. :)
Próbálj meg nála mindent,de ne miatta,hanem magad miatt,nehogy az legyen,hogy megbánod és azt gondold később,hogy hibáztál mert nem tettél meg mindent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!