Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az exemet?
Most nem azért...dee..
Modt van barátnője...de megcsalta veled. Emellett még régebben hazudott is neked... Ezek ellenére Te újra össze akarsz jönni vele? Mert simán megcsalna Téged is...hiszen már most megtette ezt egy másik lánnyal :"D
Milyen cuki vagy hogy így elhiszed neki...
De most komolyan, nem érzed hogy egy kicsit át akar baszni?
Van benne valami.
Csak az a fura hogy van egy exe akivel 3évet járt és sokat átverte a csajt és meg csalta, de mégis mai napig jobban vannak egymással és arra van fogva hogy azért mert a csajnak a rokonával házasodott össze a pasinak a bátyja.
És amikor jártam vele akkor se értettem ezt hogy minek tartja és védi egy ilyen pasit amikor tudja hogy milyen és mért védi mégis.
Nekem meg jó volt vele az, de a személyiségével ezek voltak a bajaim amiket az exével is meg csinált.
1; nem véletlenül EX!
2; ahogy őt megcsalja, téged is
3; lehet h szexre jó, mint ahogy te is neki, de ennyi. Ne akarj többet belelátni. Szexkapcsolat. Mindkettőtöknek hiánya van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!